Eurovision

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: «Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα»

Gossip-tv Team

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Κατερίνα Ντούσκα για την ηχογράφηση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision φέτος.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η νεαρή τραγουδίστρια την οποία συγκρίνουν φωνητικά με την αξέχαστη Amy Winehouse παραδέχτηκε ότι είναι πανέτοιμη για να ριχτεί με δυναμισμό στη μάχη για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Η καλλιτέχνις, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» όταν ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την προηγούμενη εκπρόσωπο της Ελλάδας, παραδέχτηκε: «Δεν έχω μιλήσει με τη Γιάννα Τερζή, ούτε με την Τάμτα, θα το ήθελα πολύ όμως». Σε ό,τι αφορά την τεράστια προβολή λόγω της Eurovision, η ίδια είπε: «Είμαι αρκετά χαμηλών τόνων. Έχω κάποια εμπειρία, δεν ξεκίνησα τώρα αλλά είναι κομμάτι της δουλειάς η προβολή».

Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι για τη φωνή της με την Amy Winehouse, η Κατερίνα Ντούσκα παραδέχτηκε: «Είναι τεράστια τιμή να με συγκρίνουν με την Amy Winehouse».

Όσο για τις προσδοκίες που έχει η ίδια από την εμπλοκή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η τραγουδίστρια τόνισε: «Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξη. Νιώθω ότι ήδη έχει ξεκινήσει και είναι η χρονιά μου». Τέλος, σε ό,τι αφορά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε: «Το τραγούδι είναι δυναμικό, δεν είναι μπαλάντα, είναι mid tempo».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο δήλωσε η όμορφη τραγουδίστρια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved