Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: Η συμβουλή που της έδωσε η Φουρέιρα για την Eurovision
Eurovision

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα: Η συμβουλή που της έδωσε η Φουρέιρα για την Eurovision

Eurovision 2019: Θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision 2019 που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Η Κατερίνα Ντούσκα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την πρώτη της αντίδραση όταν της έγινε η πρόταση, ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο, ενώ αποκάλυψε πως έχει λάβει μηνύματα από την Γιάννα Τερζή, την Καλομοίρα, την Έλενα Παπαρίζου, την Φουρέιρα και την Τάμτα.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν σου είπαν να πας στη Eurovision;

«Με πήρε ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου από την ΕΡΤ. Δεν είχαμε γνωριστεί νωρίτερα. Μου ζήτησε να κάνουμε ένα ραντεβού την επόμενη κιόλας μέρα. Όταν η κουβέντα άρχισε να πηγαίνει προς τη Eurovision, λέω, «τι γίνεται;». Προσπαθούσα να το επεξεργαστώ και ένιωσα αμήχανα γιατί δεν περίμενα με τίποτα μία τέτοια πρόταση. Ρώτησα αμέσως «γιατί εμένα;». Αναγνωρίζω ότι δεν είμαι η συμβατική επιλογή για την Ελλάδα».

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρες τηλέφωνο;

«Ο αδερφός μου, που ήταν στο σπίτι και με περίμενε. Η αντίδραση των δικών μου ανθρώπων ήταν κάπου στη μέση. Ούτε «ναι» ούτε «όχι». Την πρώτη βδομάδα, αμφιταλαντευόμουν. Μετά τη δεύτερη και την τρίτη συνάντηση που κάναμε με την ΕΡΤ, το «ναι» ήταν πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Έχουμε δει ότι στη Eurovision δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο καλλιτέχνη, ούτε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. Έχουν πάει ο Sebastien Tellier, η Μαρίζα Κωχ, η Celine Dion. Για μένα είναι πολύ ελπιδοφόρο που υπάρχει ένας διαγωνισμός που πρεσβεύει την ενότητα, την αποδοχή της διαφορετικότητας, δεν κατακρίνει ποτέ κανέναν, δεν λογοκρίνει».

Οι γονείς σου στον Καναδά τι σου είπαν;

«Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι. Μου είπαν, «άμα εσύ το θέλεις, είμαστε μαζί σου». Είμαι σίγουρη ότι ο πατέρας μου θα ακούει το τραγούδι 100 φορές τη μέρα, γιατί αυτό κάνει και με τον δίσκο μου. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον πρώτο μου δίσκο και μέχρι σήμερα τον έβαζε στο replay κάθε μέρα».

Με ποιους συναδέρφους σου έχεις μιλήσει μετά την κυκλοφορία του Better Love;

«Έχω λάβει μηνύματα από τη Γιάννα Τερζή, από την Καλομοίρα, από την Έλενα Παπαρίζου. Υπάρχει διάθεση όλοι να βοηθήσουν. Έχουμε μιλήσει και με την Ελένη Φουρέιρα. Μου είπε να προσέξω πάρα πολύ την πρώτη πρόβα και να το απολαύσω, να το πάρω πάνω μου, να νιώθω σιγουριά. Και πραγματικά εκείνη το απέδειξε αυτό, το πήρε όλο πάνω της και είναι υπόδειγμα. Και με την Τάμτα μιλήσαμε, είπαμε ότι θα το διασκεδάσουμε μαζί στο Τελ Αβίβ», λέει στο Down Town.

Τέλος, να σας θυμίσουμε πώς η Κατερίνα Ντούσκα διαγωνίζεται στον α' ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαϊου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved