Eurovision 2019: Ντούσκα: «Η μουσική με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τις φοβίες»
Eurovision

Eurovision 2019: Ντούσκα: «Η μουσική με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τις φοβίες»

Eurovision 2019: Οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι!

Η Κατερίνα Ντούσκα, η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, μίλησε για την συνεργασία της με τον Leon, για τον οποίο γράφεται πως είναι και ο σύντροφος της ζωής της.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Leon (Leon of Athens) στην παραγωγή του κομματιού σου;

«Με τον Τίμο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τον θαυμάζω απεριόριστα ως τραγουδοποιό. Το λέγατε καιρό να γράψουμε κάτι μαζί και χαίρομαι απίστευτα που συνέβη με αφορμή τη Eurovision. Θα ήταν πραγματικά άλλο το αποτέλεσμα χωρίς τη συμβολή του».

Στα Media έχει κυκλοφορήσει ότι είστε ζευγάρι, αλλά εσύ κρατάς ουδέτερη στάση. Γιατί δεν θέλεις να μιλάς γι' αυτό;

«Δεν έχω εκθέσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, οπότε είναι αστείο το ότι προβάλλεται ως δεδομένο κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ. Πραγματικά δεν το κάνω για να δυσκολέψω κανέναν, αλλά η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι ιερή. Είναι πολύ εύκολο όταν τη μοιράζεται με τα Μέσα να ευτελιστεί κάποια στιγμή. Θα ήθελα ο κόσμος να ασχολείται με τη μουσική μου και με το ποια είμαι ως καλλιτέχνιδα. Διαφορετικά, θα είχα συμμετάσχει σε κάποιο reality».

Κατερίνα, ήξερες από πάντα ότι θα έκανες αυτήν τη δουλειά;

«Μπορεί και να το ήξερα, αλλά δεν το εξωτερίκευα ποτέ, δεν το γνώριζαν πολλοί άνθρωποι. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή ως παιδί και πολύ καλή μαθήτρια. Ήμουν σημαιοφόρος. Οπότε όλοι είχαν άλλες προσδοκίες από εμένα. Και ήμουν ένα παιδί που δεν ήθελε να απογοητεύει τους ανθρώπους, τους γονείς μου. Αυτό με καταπίεσε πάρα πολύ. Να φανταστείς, οι πρώτες φορές που άρχισα να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο ήταν όταν με έβαζαν με το ζόρι οι φίλες μου στους διαγωνισμούς του σχολείου. Σήμερα, η μουσική με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω τις φοβίες μου, τις ανασφάλειες μου. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε τις τέχνες σαν χόμπι. Ότι, «καν’ το, αφού σ' αρέσει, αλλά πάρε πρώτα το πτυχίο της Νομικής, πάρε το πτυχίο της Ιατρικής». Εγώ, δηλαδή, σπούδασα στη Νομική και κάποια στιγμή την παράτησα γιατί κατάλαβα ότι δεν με παίρνει πλέον να διαθέτω χρόνο σε κάτι άλλο. Πήγαινα στη σχολή και ήμουν δυστυχισμένη. Πήγαινα στο μάθημα με την κιθάρα μου, έγραφα στίχους, ήμουν αλλού. Παράλληλα, έκανα δύο και τρεις δουλειές για να μπορέσω να πληρώνω τα δίδακτρα του ωδείου. Πωλήτρια, σερβιτόρα, οτιδήποτε».

Και πότε άρχισες να ζεις από αυτό;

«Όταν παράτησα τη Νομική, είχα πάρει την απόφαση ότι θα αφοσιωθώ πλήρως στη μουσική, με κάθε ρίσκο. Ο αγώνας του βιοπορισμού για τους καλλιτέχνες δεν τελειώνει ποτέ. Εδώ γνωρίζουμε θρύλους της μουσικής που έχουν αφήσει τεράστιο έργο και ξέρουμε, ειδικά στην Ελλάδα, ότι αν δεν κάνουν 50 lives τον χρόνο, δεν ζουν. Οπότε, η απόφαση είναι απλώς να αποφασίσεις να αγωνιστείς γι' αυτό. Λες ότι «εγώ θα αγωνιστώ όσο αντέχω». Και αυτό θα κάνω και στη Εurovision», λέει στο Down Town.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα διαγωνιστεί στον α' ημιτελικό της φετινής Eurovision την Τρίτη 14 Μαϊου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved