Τάμτα: Θα έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Πάρη Κασιδόκωστα στη μάχη της Eurovision
Eurovision

Τάμτα: Θα έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Πάρη Κασιδόκωστα στη μάχη της Eurovision

Όταν το βράδυ της 14ης Μαΐου η Τάµτα θα βρίσκεται στα παρασκήνια του International Covention Center, όπου θα φιλοξενηθεί η φετινή διοργάνωση της Eurovision, και θα παίρνει την τελευταία ανάσα πριν βγει στη σκηνή για να ερµηνεύσει το τραγούδι της «Replay», εκπροσωπώντας την Κύπρο, η τελευταία µατιά που θα ρίξει θα είναι στον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα, που θα βρίσκεται κοντά της για να τη στηρίξει.

Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός, ώστε ήταν αδύνατο εκείνος να µη τη συνοδεύσει στο ταξίδι της στο Τελ Αβίβ, προκειµένου να της συµπαρασταθεί και να τη βοηθήσει, όσο µπορεί, µε τις προετοιµασίες και το άγχος της µεγάλης βραδιάς.

Όσοι συναναστρέφονται το ζευγάρι λένε πως η σχέση τους γίνεται κάθε µέρα ολοένα και πιο δυνατή, γι’ αυτό και σπάνια πλέον, εκτός επαγγελµατικών υποχρεώσεων, θα τους συναντήσει κάποιος χωριστά. Οι ίδιοι άνθρωποι σχολιάζουν ότι το κεφάλαιο «Eurovision» από την αρχή δεν αφορούσε µόνο την όµορφη και ταλαντούχα ερµηνεύτρια, αλλά και τον σύντροφό της. Τον Μάιο, λοιπόν, ο γοητευτικός επιχειρηµατίας θα είναι εκεί ώστε να την απολαύσει από κοντά να ερµηνεύει το τραγούδι της µπροστά σε όλη την Ευρώπη. Από το 2015 που είναι µαζί, έχουν µάθει να µοιράζονται τα πάντα, και τις καλές και τις δύσκολες στιγµές.

Το ζευγάρι, ειδικά από τότε που αποφάσισε να συγκατοικήσει στο όµορφο διαµέρισµα του Πάρη Κασιδόκωστα στη Βουλιαγµένη, διανύει µια πολύ γόνιµη περίοδο, έχοντας επιλέξει να µοιράζεται τα πάντα στην καθηµερινότητά του. Τους αρέσει να περνούν χρόνο στο σπίτι, ενώ συχνά πραγµατοποιούν ταξίδια, ώστε να αποφορτίζονται από το βάρος των υποχρεώσεων και της ρουτίνας. Η περίοδος αυτή είναι µια από τις καλύτερες της ζωής της Τάµτα και, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, είναι ενθουσιασµένη που της δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό διαγωνισµό τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ.

Το µότο της φετινής διοργάνωσης είναι «Dare to dream» («Τόλµα να ονειρευτείς»), όµως η Τάµτα φαίνεται να ζει ήδη το όνειρό της. Ενα όνειρο που κυνηγούσε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το πλήρωµα του χρόνου για να το κάνει πραγµατικότητα. Το 2007 ήταν υποψήφια να τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision ως εκπρόσωπος της Ελλάδας µε το τραγούδι «With love», αλλά το ελληνικό κοινό επέλεξε τελικά τον Σαρµπέλ να εκπροσωπήσει τη χώρα µας.

Η Τάµτα, όµως, σύμφωνα με τη Realnews, δεν έχει µάθει να πτοείται. Με συµµάχους το ταλέντο της, την αγάπη του κόσµου και την αφοσίωση του συντρόφου της, η τραγουδίστρια είναι πλέον έτοιµη να δώσει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό, µε την προσδοκία να κάνει την Κύπρο για ακόµη µι α φορά να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved