Eurovision με sexy «αγγελάκι» και «βασίλισσα της ποπ» on stage
Eurovision

Eurovision με sexy «αγγελάκι» και «βασίλισσα της ποπ» on stage

Οι διοργανωτές στο Ισραήλ πήραν δάνειο 28.500.000 ευρώ από την κυβέρνηση και ετοιμάζουν σόου-υπερπαραγωγή.

Αυτή η Eurovision αναμένεται... φαντασμαγορική!

Ενας μήνας έμεινε μέχρι να διεξαχθεί ο 64ος ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, και γίνονται γνωστές λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την εκτίμηση...

Στο στάδιο «Expo Tel Aviv», θα τοποθετηθούν 2.726 φώτα, 15 κιλά ασημί κομφετί και 50 μηχανήματα που θα βγάζουν φωτιές, ενώ για τη διεξαγωγή της πιο λαμπερής Eurovision οι διοργανωτές ζήτησαν δάνειο από την κυβέρνηση, ύψους 28.500.000 ευρώ!

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, μάλιστα, θα είναι η γκεστ εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα, η οποία θα τραγουδήσει δύο κομμάτια αντί του αστρονομικού ποσού των 1.450.000 ευρώ. Την παρουσίαση θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, το Ισραηλινό top model και πρώην «αγγελάκι» της Victoria's Secret Μπαρ Ρεφαέλι.

Η Τάμτα, που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Replay», θα είναι αυτή που θα ανοίξει φέτος τον διαγωνισμό! Κι αυτό, γιατί η Κύπρος θα εμφανιστεί πρώτη στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 14 Μαΐου, ενώ η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα βγει στη σκηνή προτελευταία την ίδια βραδιά, δηλαδή 16η. Στο μεταξύ, η Κατερίνα Ντούσκα έφτασε μέχρι τη γαλλική «Figaro»!

Με τίτλο «Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision;», η στήλη της online έκδοσης της εφημερίδας παρουσίασε στο γαλλικό κοινό την Ελληνοκαναδή τραγουδοποιό, «την καλλιτέχνιδα που κατάγεται από το Μόντρεαλ και θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι με αγγλικούς στίχους, γραμμένο στα μέτρα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Μάλιστα, η Κατερίνα θεωρείται ένα από τα φαβορί, αφού στις εταιρίες στοιχημάτων την κατατάσσουν στην 7η θέση, ενώ την Τάμτα στην 8η.

Αναμετάδοση

Στα καθ’ ημάς, η φετινή ελληνική συμμετοχή με την Κατερίνα Ντούσκα θα κοστίσει στην ΕΡΤ 326.855 ευρώ και περιλαμβάνει τα δικαιώματα αναμετάδοσης, την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, δύο επιπλέον εκπομπές, καθώς και τα έξοδα της ελληνικής αποστολής.

Η δημόσια τηλεόραση θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος δεν θεωρεί τον διαγωνισμό ένα «πανηγυράκι», αλλά ένα πολύ σημαντικό εμπορικό οπτικοακουστικό προϊόν. Αυτή η Eurovision, όμως, θα έχει ποικιλοτρόπως πολύ άρωμα Ελλάδας... Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ για να βάλει «Fuego» στη σκηνή της Eurovision! Πώς, όμως, «νομιμοποιείται» η κάθοδος της Φουρέιρα στο Ισραήλ και στη Eurovision 2019;

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού αποφάσισαν οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια να συνεργαστούν επί σκηνής για τη μετάδοση ενός φαντασμαγορικού σόου. Με αυτό το σκεπτικό θα φωνάξουν και τη δική μας τραγουδίστρια, η οποία μπορεί να μην κέρδισε την πρώτη θέση, ωστόσο στην Ευρώπη όλοι τη θεωρούν την ουσιαστική νικήτρια και την καλούν σε όλες τις μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved