Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στα... καλύτερά της - Νέο βίντεο από τις πρόβες
Eurovision

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στα... καλύτερά της - Νέο βίντεο από τις πρόβες

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της Κατερίνας Ντούσκα για τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ, έχουν διαρρεύσει εικόνες από τις πρόβες που κάνει όλη η ομάδα και που το αποτέλεσμα τους ικανοποιεί και τους πιο δύσκολους ακροατές.

Έτσι όπως μας ενημερώνουν οι Eurovisionistas του mikrofwno στο παρακάτω βίντεο, διακρίνουμε την Ελληνοκαναδή τραγουδοποιό να εκτελεί άψογα το ρεφρέν του τραγουδιού μας συνοδεία των τριών εκ των 5 κοριτσιών χοροδών που θα είναι μαζί της στο Τελ Αβίβ.
Ένα ηχητικό αποτέλεσμα που δικαιώνει όλους όσους επέμεναν πως η φετινή μας εκπρόσωπος διαθέτει φωνή και μπορεί να ανταπεξέλθει στο ιδιαίτερα δύσκολο φωνητικά τραγούδι μας που εξακολουθεί να βρίσκεται υψηλά στην προτίμηση των ξένων φανς στα στοιχήματα.
Με casual look η Κατερίνα Ντούσκα, δείχνει ευχαριστημένη από την απόδοση της φωνητικά και αφήνει πίσω την κακή στιγμή λόγω του κρυώματος που είχε να αντιμετωπίσει στην Ολλανδία και στο πάρτυ που παραβρέθηκε.
Οι μηχανές έχουνε πάρει φωτιά και όλη η ελληνική αποστολή απο την ΕΡΤ φροντίζει για να είναι όλα έτοιμα έτσι ώστε ο «τυφώνας Duska» να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην επερχόμενη διοργάνωση.

Παρακολουθήστε ή για την ακρίβεια ακούστε την 40η εκπρόσωπο της Ελλάδας απο την Minos Emi-Universal στα... καλύτερα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved