Eurovision 2019: Εκδήλωση για την ελληνική αποστολή στην οικία της Πρέσβεως του Ισραήλ (photos)
Eurovision

Eurovision 2019: Εκδήλωση για την ελληνική αποστολή στην οικία της Πρέσβεως του Ισραήλ (photos)

Eurovision 2019: Σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου εκδήλωση για την ελληνική αποστολή στη Eurovision

Η εκδήλωση έγινε στην οικία της Πρέσβεως του Ισραήλ Ιρίτ Μπέν –Άμπα με τιμώμενο πρόσωπο την Κατερίνα Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος ευχαρίστησε την Πρεσβεία και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στην Κατερίνα Ντούσκα.

Παίρνοντας τον λόγο, η Πρέσβης του Ισραήλ ευχαρίστησε την ΕΡΤ και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην Κατερίνα Ντούσκα. Ανάφερε ότι το Ισραήλ έχει κερδίσει τέσσερις φορές την Eurovision, υπογραμμίζοντας ότι το Τελ Αβίβ είναι μια ιδανική πόλη για την άρτια διοργάνωση του διαγωνισμού.

Ο Πρέσβης του Κανάδα Mark Allen τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για τη χώρα που η Ελληνο-Καναδή Κατερίνα Ντούσκα συμμετέχει στον διαγωνισμό και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Από πλευράς της, η Κατερίνα Ντούσκα τόνισε ότι έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από τα πρόσφατα ταξίδια της στο Τελ Αβίβ και το Ισραήλ και δήλωσε ότι το τραγούδι της «Better Love» έχει σκοπό να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ενότητας και ειρήνης μεταξύ των ανθρώπων.

Το «παρών» στην γιορτή έδωσαν οι σχολιαστές του διαγωνισμού Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου, στελέχη της Minos EMI, δημοσιογράφοι, φίλοι του διαγωνισμού, καθώς και θρύλοι του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος που έχουν συμμμετάσχει στην Eurovision στο παρελθόν, όπως η Ελπίδα, ο Πασχάλης, η Μπέσυ Αργυράκη, και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον α' ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαϊου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved