Eurovision: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Αυτό το τραγούδι θα ερμηνεύσει στον Α’ ημιτελικό η Φουρέιρα
Eurovision

Eurovision: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Αυτό το τραγούδι θα ερμηνεύσει στον Α’ ημιτελικό η Φουρέιρα

Eurovision 2019: Οι Ισραηλινοί διοργανωτές στις 14 Μαΐου ανοίγουν την αυλαία του φετινού διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ και φυσικά όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να υποδεχτούν τους χιλιάδες φαν του οι οποίοι περιμένουν με τη σειρά τους πώς και πώς την έναρξη του μουσικού θεσμού.

Ο πρώτος ημιτελικός λοιπόν θα κρύβει πολλές εκπλήξεις, ανάμεσά τους και κάτι που έγινε προσφάτως γνωστό, ότι δηλαδή στη μεγάλη αυτή πρώτη βραδιά διεξαγωγής του διαγωνισμού θα εμφανιστεί επί σκηνής η δική μας Ελένη Φουρέιρα.

Μόνο που απατάστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι θα βρεθεί εκεί σέξι, όπως πέρυσι, και θα τραγουδήσει το «Fuego» που πέρυσι κατέλαβε τη δεύτερη θέση, χαρίζοντας τη νίκη στη Netta της Ισραηλινής αποστολής. Πάντως, η Ισραηλινή τραγουδίστρια θα «ανοίξει» τον μουσικό διαγωνισμό τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού ερμηνεύοντας το νικητήριο τραγούδι της «Toy» με το οποίο και κατάφερε να οδηγήσει τη διοργάνωση της Eurovision στην πατρίδα της. Η Netta επίσης θα ερμηνεύσει και ένα ακόμα τραγούδι της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες.

Οι καλεσμένοι έκπληξη της βραδιάς θα είναι η Conchita που κέρδισε το 2014 την πρώτη θέση, ο Måns Zelmerlöw που κέρδισε τον διαγωνισμό την επόμενη χρονιά ενώ το παρών θα δώσει και ο Verka Serduchka που το 2007 είχε λάβει τη δεύτερη θέση στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού θεσμού.

Η έκπληξη για τους θεατές όμως δεν θα είναι μόνο η παρουσία των παραπάνω καλλιτεχνών στη σκηνή αλλά το τι θα ερμηνεύσουν. Η ευρηματική ιδέα των διοργανωτών ήταν ο καθένας τους να τραγουδήσει το τραγούδι του... άλλου! Τι σημαίνει αυτό; Η Conchita θα τραγουδήσει το Heroes του Måns Zelmerlöw's. Ο τελευταίος θα τραγουδήσει το Fuego (ναι, καλά διαβάσατε) της Ελένης Φουρέιρα, η Ελένη θα τραγουδήσει το Dancing Lasha Tumbai που για όσους δεν θυμούνται είναι το τραγούδι του Verka Serduchka ενώ ο Ουκρανός καλλιτέχνης θα τραγουδήσει το τραγούδι της Netta «Toy».

Στο φινάλε των εμφανίσεών τους, όλοι οι παραπάνω καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους με την Ισραηλινή τραγουδίστρια και ηθοποιό Gali Atari η οποία είχε κερδίσει στον διαγωνισμό το 1979, ερμηνεύοντας μαζί της το τραγούδι που την ανέδειξε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, το Hallelujah. Δείτε παρακάτω το νικητήριο τραγούδι του Ισραήλ το 1979 με την αγαπημένη -για τους Ισραηλινούς- ερμηνεύτρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved