Eurovision 2019: «Η Τάμτα θα είναι θηλυκή και σέξι ακόμη και χωρίς τακούνια στη σκηνή»
Eurovision

Eurovision 2019: «Η Τάμτα θα είναι θηλυκή και σέξι ακόμη και χωρίς τακούνια στη σκηνή»

Eurovision 2019: Τι θα φορέσει τελικά η Τάμτα στον διαγωνισμό της Eurovision;

Θα βάλει ψηλοτάκουνα ή μήπως θα βγει στη σκηνή ξυπόλυτη; Η επιτυχημένη στυλίστρια, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη που επιμελείται την εμφάνιση της εκπροσώπου της Κύπρου, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

Ποιοι χρωματισμοί θα επικρατήσουν στην εμφάνιση της Τάμτα;

Αυτό θα το δείτε σύντομα στη σκηνή, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα δείτε... χρωματισμούς!

Θα είναι σέξι η εμφάνιση της;

«Η εμφάνιση σε μια σκηνή όπως της Eurovision είναι ένα ολόκληρο concept. Είναι μια συλλογική δουλειά και στη συγκεκριμένη περίπτωση το art direction επιμελείται η Sasha Jean Baptiste με την ομάδα της από τη Σουηδία, που έχουν μεγάλη εμπειρία σε shows αλλά και στη Εurovision ειδικότερα. Στόχος είναι μια εικόνα εντυπωσιακή, μια παρουσία δυναμική σε διεθνή standards με μια fashion αισθητική, θηλυκή και σέξι, με όλα τα στοιχεία στη σωστή αναλογία».

Λόγω του προβλήματος με τη μέση της, η Τάμτα θα αποφύγει να βάλει τακούνια; Ποια είναι η δική σας πρόταση;

«Η δική μου προσέγγιση έχει να κάνει πρώτα με την ασφάλεια της! Έχει πολύ ωραίο σώμα και τα πόδια της είναι ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της. Τα ψηλά τακούνια σίγουρα εξυπηρετούν την εικόνα, ειδικά σε ένα τέτοιο stage. Οι τάσεις της μόδας όμως εξυπηρετούν και εμάς αυτήν την περίοδο, και θα χρησιμοποιήσω ό,τι χρειαστεί για να υποστηρίξω την εικόνα, το styling και το Ιοοκ που έχουμε επιλέξει, ακόμη και αν χρειαστεί να εμφανιστεί... ξυπόλυτη! Που δεν το νομίζω... Ολα θα γίνουν όπως ακριβώς πρέπει για να είναι χαρούμενη και ήρεμη και να το ευχαριστηθεί», λέει στο tv Έθνος.

Να σας θυμίσουμε πώς η Τάμτα εμφανίζεται πρώτη στον α' ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαϊου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved