Eurovision 2019: Η Ντούσκα απαντά στον Roger Waters που της ζήτησε να μην πάει στον διαγωνισμό
Eurovision

Eurovision 2019: Η Ντούσκα απαντά στον Roger Waters που της ζήτησε να μην πάει στον διαγωνισμό

Eurovision 2019Κατερίνα Ντούσκα, που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision απάντησε δημόσια στο πρώην μέλος των Pink Floyd, στον Roger Waters που της είχε ζητήσει να μην πάει στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Κατερίνα Ντούσκα απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

«Είστε ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς μου ήρωες και σας ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σας και τον χρόνο που διαθέσατε» έγραψε λοιπόν η Κατερίνα Ντούσκα τη Δευτέρα στον λογαριασμό της στο Facebook, απευθυνόμενη στον Ρότζερ Γουότερς: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο καλλιτεχνικό σας έργο και στέκομαι δίπλα σας στον διαρκή σας αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε!

Και συνέχισε: «Την διοργάνωση στην οποία φέτος συμμετέχω την παρακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, δεν ανήκει σε κανένα κράτος» σημειώνει σε άλλο μέρος της εκτενούς της ανάρτησης, την οποία έκανε στα ελληνικά και στα αγγλικά. «Πάντα πίστευα πως η δύναμη της τέχνης είναι τεράστια, πως μπορεί ν’ αποτελέσει στάση και ισχυρό ερέθισμα. Κατ´ επέκταση, δε θεωρώ πως ο αποκλεισμός της θα είχε δημιουργικό αποτέλεσμα».

Και τέλος υπογράμμισε: «Είναι μια συζήτηση μεταξύ καλλιτεχνών που παρακολουθώ εδώ και καιρό και τάσσομαι υπέρ μιας τοποθέτησης την οποία έχουν εκφράσει και άλλα μουσικά μου ινδάλματα όπως ο Thom Yorke και ο Nick Cave μεταξύ άλλων. Στο βίντεο αναφέρετε ότι μπορεί να έχετε λάθος. Μπορεί να έχετε ή μπορεί να έχουμε εμείς που συμμετέχουμε. Θέλω να πιστεύω όμως, ότι ο καθένας μας, με τον τρόπο που θεωρεί ο καθένας σωστό, λειτουργεί πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και την ειρήνη των λαών.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Κατερίνα Ντούσκα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved