Eurovision 2019: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Ντούσκα στη σκηνή του διαγωνισμού!
Eurovision

Eurovision 2019: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Ντούσκα στη σκηνή του διαγωνισμού!

Eurovision 2019: Μια ανάσα πριν το φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Κι ενώ οι στοιχηματικές εταιρείες δείχνουν πως η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love είναι στις πρώτες θέσεις, η εκπρόσωπος μας ετοιμάζεται για την πρώτη της πρόβα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16.00 μέχρι τις 16.30 και η δεύτερη την Παρασκευή στις 10 το πρωί και θα έχει διάρκεια 20 λεπτά.

Την ίδια ώρα μαθαίνουμε από τον Γιάννη Πουλόπουλο όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Ντούσκα στη σκηνή του διαγωνισμού για τη βραδιά του Α' Ημιτελικού της Γιουροβίζιον.

«Έχουμε σκηνικό, αυτό που ζητήσαμε. Ο σκηνογράφος που θα αναλάβει την ελληνική παραγωγή έχει συνεργαστεί με τη Lady Gaga και έχει κάνει το X Factor της Αγγλίας… Το σκηνικό θα είναι διπλής όψης, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε αρκετές εικόνες, όχι μόνο μία. Αυτό που θα δούμε έχει έναν κοινό κώδικα με το βίντεο κλιπ, θα δούμε αρκετές εναλλαγές εικόνων που συμβαίνουν σε παράλληλη δράση αλλά ταυτόχρονα ενώνονται και μεταξύ τους. Κοινό στοιχείο όλων είναι το αναγεννησιακό στυλ που βλέπουμε και στο βίντεο κλιπ, με αποχρώσεις το λευκό και το ροζ… Είναι υπερπαραγωγή!», ανέφερε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved