Eurovision 2019: Η εξομολόγηση της Τάμτα για το πρόβλημα της υγειάς της: «Έκλαιγα από τον πόνο»
Eurovision

Eurovision 2019: Η εξομολόγηση της Τάμτα για το πρόβλημα της υγειάς της: «Έκλαιγα από τον πόνο»

Μόλις λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ η Τάμτα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή Eurovision, αναφέρθηκε στο διαγωνισμό, στις προετοιμασίες αλλά και στο άγχος που νιώθει μόλις λίγες ημέρες πριν την εμφάνιση της στη σκηνή.

«Έχω άγχος αλλά νομίζω ότι ο ενθουσιασμός τα ξεπερνάει όλα. Είναι καθαρά δημιουργικό το άγχος μου, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ και θέλω να τους βγάλω όλους ασπροπρόσωπους . θέλω να μείνω ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα», είπε ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της υγείας της, ένα πρόβλημα με την μέση της, που την ταλαιπώρησε πολύ.

«Είμαι καλύτερα. Έχουμε κάνει φοβερή προσπάθεια κι εγώ και οι γιατροί. Αποφεύγω να βάζω τακούνια, όταν δεν χρειάζεται. Ελπίζω και πιστεύω πως θα το καταφέρω στη σκηνή. Σιγά σιγά φτιάχνει. Υπήρξε λόγος προφανώς. Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει. Το πρόβλημα στη μέση υπήρχε, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Το Σάββατο 10 Φλεβάρη, φεύγοντας από το μαγαζί, μπαίνω στο αμάξι και πάω να πατήσω το γκάζι στο αμάξι και το πόδι δεν πήγαινε. Οι πόνοι ήταν πολύ δυνατοί, με ξυπνούσε ο παλμός του νεύρου», περιέγραψε.

Όσο για το αν όλο αυτό την επηρέασε ψυχολογικά;

Δείτε τι είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved