Eurovision 2019: Απειλητικό μήνυμα των Τζιχαντιστών για χτύπημα στον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού
Eurovision

Eurovision 2019: Απειλητικό μήνυμα των Τζιχαντιστών για χτύπημα στον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού

Σε μεγάλο κίνδυνο μπαίνουν οι αποστολές των χωρών που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision ο οποίος διεξάγεται στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο των Τζιχαντιστών που απειλούν ανοιχτά με χτύπημα... 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το κίνημα της ισλαμικής Τζιχάντ απειλεί με χτύπημα στο χώρο όπου διοργανώνεται ο μουσικός διαγωνισμός στο Τελ Αβίβ.

Μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού θεσμού και ενώ στο Τελ Αβίβ έχουν μεταβεί όλες οι αποστολές των χωρών για να κάνουν τις πρόβες τους πριν τη μεγάλη βραδιά, εκφράζονται φόβοι για πιθανό χτύπημα από τους Τζιχαντιστές που ήδη έχουν απειλήσει ανοιχτά.

Είναι γεγονός ότι από πέρυσι που κέρδισε η Netta με το τραγούδι της "Toy", πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν την ανησυχία τους για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Ισραήλ αφού εδώ και πολλά χρόνια η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι στη Μέση Ανατολή. Οι ίδιοι οι διοργανωτές εξέφραζαν επιφυλάξεις και φρόντισαν, όσο μπορούσαν βέβαια, να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Μετά και τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο από τους Τζιχαντιστές, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια και ο χώρος όπου διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός είναι απροσπέλαστος, προκειμένου να μειωθεί, όσο μπορεί ο κίνδυνος να απειληθούν αθώες ψυχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved