Eurovision 2019: Αυτές είναι οι αλλαγές που ζήτησε η Ελληνική αποστολή μετά την πρόβα της Ντούσκα
Eurovision

Eurovision 2019: Αυτές είναι οι αλλαγές που ζήτησε η Ελληνική αποστολή μετά την πρόβα της Ντούσκα

Eurovision 2019:Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision έγινε στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η Κατερίνα Ντούσκα, ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και ερμήνευσε το τραγούδι «Better Love»! Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον Α' Ημιτελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαϊου. Η Κατερίνα Ντούσκα, θεωρείται από τους φανς του διαγωνισμού ένα από τα φαβορί που θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 18 Μαϊου.

Η νεαρή εντυπωσίασε με το ταλέντο της αλλά και με την σκηνική παρουσία της! Το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε όλες εκείνες τις αλλαγές που ζήτησε η Ελληνική αποστολή.

«Τα λουλούδια που είδαμε στην πρόβα, ζήτησαν να μην υπάρχουν γιατί θέλουν η ατμόσφαιρα να είναι πιο θεατρική. Θέλουν να υπάρχουν φώτα κυρίως ροζ, λευκά και κίτρινα, όπως και τα φορέματα. Θέλουν τα πλάνα να είναι καθαρά και να υπάρχει ροή, ώστε να παραπέμπει σε βίντεο κλιπ. Να βγει ουσιαστικά ένα ζωντανό, αναγεννησιακό βίντεο κλιπ που παραπέμπει σε σκοτεινό παραμύθι», είπε.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved