Eurovision: Η Χαμάς προειδοποιεί:Αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα,δεν θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός(vid)
Eurovision

Eurovision: Η Χαμάς προειδοποιεί:Αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα,δεν θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός(vid)

Eurovision 2019: Η Χαμάς εκβιάζει με την Eurovision

Δύο ημέρες αφότου η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ εξαπέλυσαν πάνω από 600 ρουκέτες στο Ισραήλ, το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς προειδοποίησε πως αν το Ισραήλ δεν τηρήσει το προσωρινό αίτημα της τρομοκρατικής οργάνωσης για κατάπαυση του πυρός, θα υπάρξουν άσχημες συνέπειες για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, εκπρόσωπος του επίσημου τηλεοπτικού δικτύου της Χαμάς προειδοποίησε με τη σειρά του πως κινδυνεύει ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού να διακοπεί.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χαμάς έδωσε μικρό χρονικό περιθώριο ώστε να γίνουν δεκτά τα αιτήματά της. Νομίζω ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι μία δοκιμασία για όλους. Αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματά της, τότε είναι πολύ πιθανό να στερηθεί πολύς κόσμος την ευχαρίστηση να διασκεδάσει με τη Eurovision. Υπάρχει ακόμη περιθώριο ελιγμών στις επόμενες ημέρες» είπε ο άνθρωπος-κλειδί του εν λόγω καναλιού ενώ αργότερα διαβεβαίωσε με βίντεό του τους τηλεθεατές ότι η Χαμάς «θα έχει την τελευταία λέξη».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις δεν σταματούν μόνο στην κατάπαυση του πυρός σε ό,τι αφορά τα αιτήματά τους αλλά θέτουν ως όρο για να μην προκαλέσουν πανικό στη Eurovision και την άρση του αποκλεισμού στη Λωρίδα της Γάζας που έχει επιβάλει το Ισραήλ υποστηρίζοντας πως έτσι προλαμβάνει την παράνομη διακίνηση όπλων προς τους τρομοκράτες.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός ότι η διοργάνωση της Eurovision φέτος έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα καθώς δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι πρόκειται για έναν θεσμό που έχει εκατομμύρια θαυμαστές και κάθε χρόνο τον παρακολουθούν πάνω από 180 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved