Eurovision: Ελένη Φουρέιρα: Το backstage video που αποκάλυψε από τον περσινό διαγωνισμό (video)
Eurovision

Eurovision: Ελένη Φουρέιρα: Το backstage video που αποκάλυψε από τον περσινό διαγωνισμό (video)

Ένας χρόνος από τη στιγμή που «μάγεψε» την Ευρώπη!

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη Eurovision και «μάγεψε» την Ευρώπη, ξεκινώντας την άκρως επιτυχημένη πορεία της που συνεχίζεται ασταμάτητη μέχρι σήμερα. Λίγο πριν ανέβει ξανά στο stage του διαγωνισμού, αποκάλυψε ένα video από τα παρασκήνια της περσινής διοργάνωσης!
Η pop queen, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Fuego», εμφανίστηκε στις 8 Μαΐου στον Α’ ημιτελικό που διεξήχθη στη Λισαβόνα και προκρίθηκε στον τελικό όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση κάνοντας τους πάντες να μιλούν για την «εκρηκτική» performance της. «Θεέ μου, ακόμα μου φαίνεται σαν να ήταν χθες! Αυτό είναι λίγο πριν βγούμε στη σκηνή για τον ημιτελικό. Τι εμπειρία!», έγραψε στα social media και δημοσίευσε ένα βίντεο από τα backstage στο οποίο τραγουδά και χορεύει το «Fuego» μαζί με τις χορεύτριές της.
Από τότε μέχρι σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τα charts, τα digital streams και το YouTube με τα τραγούδια της. Μεταξύ άλλων, το «Fuego» έγινε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι της περσινής Eurovision, αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018 και έγινε πλατινένιο στην Ελλάδα και στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία, ενώ ακολούθησε η μεγάλη διεθνής συνεργασία της με τον Snoop Dogg και τον Kaan, «Sirens», που καταγράφει επιτυχημένη πορεία. Σε λίγες ημέρες, θα παρασύρει εκ νέου το κοινό σε Ελλάδα και Ευρώπη με το αγγλόφωνο EP που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.
Παράλληλα, συνεχίζει την πολύμηνη sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία. Από τον περσινό Μάιο έως και σήμερα, περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς.
Από την προσεχή Κυριακή, 12 Μαΐου, η εντυπωσιακή performer μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Eurovision καθώς θα βρίσκεται στο Ισραήλ για την εμφάνιση - έκπληξη που θα κάνει τη βραδιά του τελικού, στις 18 Μαΐου. Σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends», η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στο stage μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007, ενώ, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.
Το βίντεο που αποκάλυψε η Ελένη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved