Eurovision 2019: Αυτές είναι οι πιο σέξι ερμηνεύτριες του διαγωνισμού φέτος (photos+videos)
Eurovision

Eurovision 2019: Αυτές είναι οι πιο σέξι ερμηνεύτριες του διαγωνισμού φέτος (photos+videos)

Eurovision 2019: Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision και ήδη κάποιες υποψηφιότητες έχουν ξεχωρίσει ως φαβορί.

Στον φετινό διαγωνισμό, όμως, υπάρχουν και κάποιες κυρίες, οι οποίες τραβούν τα βλέμματα πάνω τους τόσο για το sex appeal τους όσο και για τη θηλυκότητα που αποπνέουν, με αποτέλεσμα η σκηνή του Τελ Αβίβ να πάρει «φωτιά».

Ας δούμε, λοιπόν, τις παρουσίες που πρόκειται να αναστατώσουν λίγο παραπάνω τον αντρικό πληθυσμό στον Α' Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαϊου αλλά και στον Β' Ημιτελικό αντίστοιχα.

Πρώτος Ημιτελικός

Τάμτα

Για την εκπρόσωπο της Κύπρου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το κορίτσι της ελληνικής pop σκηνής μας απασχολεί σταθερά τα τελευταία χρόνια, τόσο μέσα από τη μουσική της όσο και μέσα από τις εμφανίσεις της.

Είναι ξεκάθαρα μια sexy γυναίκα, χωρίς προκλητική στάση, αλλά αντιθέτως έχει μια φιινέτσα που την κάνει ακόμη πιο sexy κι εμείς θέλουμε να την βλέπουμε σε… «Replay».

Η Τάμτα θα διαγωνιστεί την Τρίτη 14 Μαϊου στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.

Νεβένα Μπόζοβιτς

Τη Σερβία θα εκπροσωπήσει η 25χρονη ξανθιά ερμηνεύτρια, με το κομμάτι «Kruna».

Η φετινή εκπρόσωπος της Σερβίας έχει στο ενεργητικό της μια ακόμη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, αφού το 2013 βρέθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό για 6 πόντους. Μάλιστα, η εν λόγω κυρία δεν είναι μόνο σέξυ αλλά έχει κάνει και σπουδές στη μουσική, στο Τμήμα Τεχνών στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου. Πρόκειται δηλαδή για διαγωνιζόμενη με πτυχίο!

Η Νεβένα είναι μια αδιαμφισβήτητα σέξι παρουσία. Μια ξανθιά καλλονή, με διαπεραστικό βλέμμα και sexiness που σίγουρα θα χαροποιήσει με την παρουσία της τους άντρς τηλεθεατές του διαγωνισμού.

Δείτε την ακόλουθη gallery με την Σέρβα εκπρόσωπο

Κατερίνα Ντούσκα

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας έχει μια πιο ήρεμη εκδοχή του sexy, όμως το έχει!

Η Κατερίνα έχει μια μαγευτική χροιά όταν τραγουδά, που αυτομάτως της προσδίδει sexiness, αλλά δεν είναι μόνο η χροιά της. Η 29χρονη τραγουδίστρια είναι μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα, η οποία έχει ένα βαθύ και δυνατό βλέμμα, το οποίο αποτελεί νούμερο 1 «όπλο» για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να θεωρείται sexy.

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι η απόδειξη ότι για να είναι μια γυναίκα sexy δεν χρειάζεται να κάνει φασαρία!

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Α' Ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Μαϊου

Δείτε την στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Δεύτερος Ημιτελικός

Σάρα ΜακΤέρναν

Η ξανθιά Σάρα, εκπρόσωπος της Ιρλανδίας, είναι ένα κορίτσι… κορίτσαρος.

Ξανθά μακριά μαλλιά, γαλαζοπράσινα μάτια, χυμώδη χείλη και βλέμμα διαπεραστικό! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα;

Η 25χρονη Ιρλανδή θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «22», ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice της χώρας της το 2015, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

Η Σάρα είναι μοναχοπαίδι, ενώ μετά την αποφοίτησή της το 2011, πήρε ένα πρόγραμμα προ-νοσηλευτικής στο Ennis, County Clare. Συνέχισε στη μουσική τεχνολογία στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Limerick για αρκετούς μήνες και είχε δηλώσε: «Η καριέρα μου θα είναι είτε να βοηθήσω ανθρώπους ή μουσική».

Τελικά, την κέρδισε η μουσική κι εμάς μας κέρδισε η ίδια με την καθηλωτική της ομορφιά.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες.

Άννα Οντομπέσκου

Η 28χρονη Μολδαβή Άννα είναι αδιαμφισβήτητα sexy girl.

Μελαχρινή, γυμνασμένη και εντυπωσιακότατη, είναι σίγουρο ότι θα χαροποιήσει με την παρουσία της τον αντρικό πληθυσμό, όπως άλλωστε έκανε και στην χώρα της, κερδίζοντας την εθνική επιλογή,το "O melodie pentru Europa" στις 2 Μαρτίου 2019.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Ταμάρα Τοντέβσκα

Η Βόρεια Μακεδονία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από την Ταμάρα και το τραγούδι «Proud».

Η Ταμάρα είναι pop star στην χώρα της, με διακρίσεις και βραβεία και έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής. Το 2007 έκανε τη πρώτη της απόπειρα να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, συμμετέχοντας στον εθνικό τελικό της χώρας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η τύχη όμως της χαμογέλασε την αμέσως επόμενη χρονιά (2008), όταν κέρδισε τη πρώτη θέση στον εθνικό τελικό με το «Vo ime na ljubovta» το οποίο όμως αποκλείστηκε από τον τελικό. Να δούμε πώς θα τα πάει φέτος;

Αν κρίνουμε πάντως από την όψη της...

Τζονίντα Μαλίκι

Η φετινή εκπρόσωπος της Αλβανίας είναι η απόλυτη sexy Queen του φετινού μουσικού διαγωνισμού.

Μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, αναλογίες που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες κυρίες της πασαρέλας την κατατάσσουν στη λίστα μας και όχι άδικα.

Η Τζονίντα Μαλίκι, που θα τραγουδήσει για την Αλβανία το «Ktheju tokës», ξεκίνησε τη καριέρα της στα 13 της χρόνια με συμμετοχές σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς που ανέδειξαν το ταλέντο της.

Στη χώρα της ασχολείται επίσης με τη μόδα και την τηλεπαρουσίαση, αφού υπήρξε η παρουσιάστρια του 4ου κύκλου του «Dancing with the stars» και κριτής στον 5ο κύκλο του «The Voice», αλλά και με τον χώρο της υποκριτικής, καθώς πρωταγωνίστησε στην αλβανική εκδοχή του μιούζικαλ «Romeo & Juliet».

Δείτε την και θα καταλάβετε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved