Eurovision 2019: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που σκόρπισε τρόμο σε διοργανωτές και υποψηφίους
Eurovision

Eurovision 2019: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που σκόρπισε τρόμο σε διοργανωτές και υποψηφίους

Μια μόλις ανάσα πριν την έναρξη της φετινής Eurovision και όλα δείχνουν να είναι στον «αέρα».

Μπορεί όλες οι αποστολές των χωρών να έχουν ήδη μεταβεί στο Τελ Αβίβ αφού οι πρώτες πρόβες για την Eurovision 2019 έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο κανένας δεν είναι ήσυχος και με βεβαιότητα μπορεί κανείς να κάνει λόγο για κλίμα φόβου αφού η απειλή ενός ενδεχόμενου τρομοκρατικού χτυοπήματος παραμένει ανοιχτή.

Όπως ήδη γνωρίζουμε οι αποστολές έχουν μπει σε κίνδυνο καθώς το κίνημα της ισλαμικής Τζιχάντ απειλεί με χτύπημα στο χώρο όπου διοργανώνεται ο μουσικός διαγωνισμός στο Τελ Αβίβ.

Είναι γεγονός ότι από πέρυσι που κέρδισε η Netta με το τραγούδι της «Toy», πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν την ανησυχία τους για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Ισραήλ αφού εδώ και πολλά χρόνια η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι στη Μέση Ανατολή.

Οι ίδιοι οι διοργανωτές εξέφραζαν επιφυλάξεις και φρόντισαν, όσο μπορούσαν βέβαια, να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Ωστόσο το κλίμα παραμένει ανησυχητικό αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα επόμενα βήματα. Και τώρα δύο μόλις ημέρες αφότου η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ εξαπέλυσαν πάνω από 600 ρουκέτες στο Ισραήλ, το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Ένα μήνυμα που βάζει σε κίνδυνο το φετινό διαγωνισμό, σκορπίζοντας τρόμο σε διοργανωτές και υποψηφίους.


Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσαν στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved