Eurovision 2019: Απογοητευμένη η Τάμτα λίγο πριν τον ημιτελικό–Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν (Videο)
Eurovision

Eurovision 2019: Απογοητευμένη η Τάμτα λίγο πριν τον ημιτελικό–Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν (Videο)

Eurovision 2019: Απογοητευμένη, δηλώνει η Τάμτα μετά το τέλος της δεύτερης πρόβας της και το τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε. 

Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαΐου, η εκπρόσωπος της Κύπρου, δεν νιώθει ευχαριστημένη με τις πρόβες της.

Όπως νωρίτερα σας ενημερώσαμε, μπορεί η δεύτερη πρόβα της να πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στην σκηνική της παρουσία, ωστόσο υπήρχε πρόβλημα στον ήχο.

Αυτό δυσαρέστησε την τραγουδίστρια, η οποία λίγη ώρα μετά την πρόβα της και την ανακοίνωση της Κυπριακής τηλεόρασης μίλησε στη κάμερα του εξωτερικού, λέγοντας πως δεν είναι ευχαριστημένη ενώ ανακοίνωσε και τις αλλαγές που θα δούμε τη βραδιά του Α' Ημιτελικού, την Τρίτη 14 Μαϊου.

«Δεν είμαι χαρούμενη. Περιμένουμε περισσότερα, θα έχουμε κάποιες αλλαγές. Κάποιες αλλαγές ήταν καλύτερες αλλά κάποιες άλλες δεν ήταν καλές. Είχαμε κάποια προβλήματα στον ήχο αλλά για αυτόν τον λόγο κάνουμε την πρόβα για να γνωρίζουμε τι είναι καλό και τι όχι κι ευτυχώς έχουμε τον χρόνο και την ευκαιρία να το διορθώσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζουμε πως το πρόβλημα στην πρόβα του τραγουδιού, Replay, είχε να κάνει με τον ήχο. Δεν είχε συντονιστεί ο ήχος του δικού της μικροφώνου με αυτόν των τραγουδιστών που τη συνοδεύουν στα φωνητικά.


Τόσο η εκπρόσωπος της Κύπρου, όσο και το ΡIK ζήτησαν να γίνει νέα πρόβα ήχου.

Λίγο μετά, το κρατικό κανάλι της Κύπρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
«Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η αντιπροσωπεία υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό έλεγχο, το οποίο έγινε αποδεκτό και η πρόβα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν».

Δείτε στο βίντεοτις δηλώσεις της Τάμτα και την απογοήτευσή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved