Eurovision 2019: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών (photos+videos)
Eurovision

Eurovision 2019: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών (photos+videos)

Eurovision 2019: Η μεγάλη ημέρα του Α’ Ημιτελικού και του Β' Ημιτελικού έρχεται! Ελλάδα και Κύπρος θα διαγωνιστούν την Τρίτη 14 Μαϊου στη σκηνή του International Covention Center (ICC) στο Τελ Αβίβ.  Σε ποια σειρά θα εμφανιστούν η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα;

Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «Better Love» και η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο με το «Replay» θα βρεθούν την ίδια βραδιά στην σκηνή της Eurovision για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 18 Μάϊου.

Στον Α’ Ημιτελικός θα βρεθούν στη σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού 17 χώρες. Πρώτη στη σκηνή θα βρεθεί η Τάμτα ενώ προτελευταία θα εμφανιστεί η Κατερίνα Ντούσκα. Σε αυτόν τον ημιτελικό, εκτός από τους συμμετέχοντες χώρες μπορούν να ψηφίσουν επίσης το Ισραήλ, η Ισπανία και η Γαλλία, από τις Big 5, οι οποίες περνούν απευθείας σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού στον τελικό της Γιουροβίζιον.

Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των 17 χωρών στον Α’ Ημιτελικός:

  1. Κύπρος
  2. Μαυροβούνιο
  3. Φινλανδία
  4. Πολωνία
  5. Σλοβενία
  6. Τσεχία
  7. Ουγγαρία
  8. Λευκορωσία
  9. Σερβία
  10. Βέλγιο
  11. Γεωργία
  12. Αυστραλία
  13. Ισλανδία
  14. Εσθονία
  15. Πορτογαλία

16 .Ελλάδα

  1. Άγιος Μαρίνος

Ο Β’ Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου. Τη βραδιά αυτή θα διαγωνιστούν συνολικά 18 χώρες. Δικαίωμα ψήφου έχουν επίσης από τις Big 5 το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Ιταλία, οι οποίες θα διαγωνιστούν τη βραδιά του τελικού.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό είναι οι εξής:

  1. Αρμενία
  2. Ιρλανδία
  3. Μολδαβία
  4. Ελβετία
  5. Λετονία
  6. Ρουμανία
  7. Δανία
  8. Σουηδία
  9. Αυστρία
  10. Κροατία
  11. Μάλτα
  12. Λιθουανία
  13. Ρωσία
  14. Αλβανία
  15. Νορβηγία
  16. Ολλανδία

17.Βόρεια Μακεδονία

  1. Αζερμπαϊτζάν

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, φαβορί για την βραδιά του τελικού της Eurovision είναι η Ολλανδία, η Ελβετία, η Ρωσία και φυσικά μέσα στην τελική δεκάδα δίνουν και την Ελλάδα με την Κύπρο. Λέτε να τα καταφέρουν τα κορίτσια μας και να αντρέψουν τα προγνωστικά φέτος;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved