Eurovision 2019: Η πρώτη «γεύση» από τις πρόβες των Big Five και της διοργανώτριας χώρας
Eurovision

Eurovision 2019: Η πρώτη «γεύση» από τις πρόβες των Big Five και της διοργανώτριας χώρας

Eurovision 2019: Ισραήλ, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία ή αλλιώς όπως οι Big Five είναι έτοιμες για τον τελικό!

Το Eurovision tv μέσα από ένα βίντεο μας έδωσε την μια πρώτη «γεύση» από τις πρόβες τους.

Ισραήλ

O Kobi Marimi θα είναι ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή του έγινε μέσα από το The Next Star και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, έχει τον τίτλο «Home».

Οι δημιουργοί του τραγουδιού είναι ο Ohad Shragai και ο Inbar Weizman. Ο Shragai μάλιστα τόνισε ότι εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα του Marimi και το τραγούδι γράφτηκε ειδικά γι’ αυτόν.

Γαλλία

Η Γαλλία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τον Bilal Hassani και το τραγούδι «Roi», σε σύνθεση και στίχους των Madame Monsieur (Emilie Satt και Jean-Karl Lucas).

Ισπανία

Η Ισπανία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τον Miki και το τραγούδι «La Venda», σε σύνθεση και στίχους του Adrià Salas

Ιταλία

Η Ιταλία, με εκπρόσωπο τον Mahmood και το τραγούδι Soldi είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τον Michael Rice και το τραγούδι «Bigger than us», σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander.

Γερμανία

Η Γερμανία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2019 από τις S!sters και το τραγούδι «Sister», σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Tom Oehler, Marine Kaltenbacher και Thomas Stengaard.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη διοργάνωση της Γιουροβίζιον είναι το International Covention Center (ICC) το οποίο χωράει 10.000 φαν του διαγωνισμού.

Τις 41 συμμετοχές της 64ης Eurovision 2019 θα παρακολουθήσουμε στις 14 (Α' ημιτελικός) , 16 (Β' Ημιτελικός) και 18 Μάιου (μεγάλος τελικός) στο Τελ Αβίβ.

Η πρώτη «γεύση» από τις πρόβες των Big Five και της διοργανώτριας χώρας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved