Eurovision 2019: Η sexy Τάμτα, η ρομαντική Ντούσκα, οι αλλαγές και τα απρόοπτα (photos+video)
Eurovision

Eurovision 2019: Η sexy Τάμτα, η ρομαντική Ντούσκα, οι αλλαγές και τα απρόοπτα (photos+video)

Eurovision 2019: Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον α' ημιτελικό της φετινής Eurovision, στον οποίο θα διαγωνιστεί η Ελλάδα και η Κύπρος. 

Το βράδυ της Κυριακής, στο Τελ Αβίβ πραγματοποιήθηκε το opening ceremony της φετινής Eurovision, όπου η Τάμτα περπάτησε πρώτη και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η τραγουδίστρια θεωρείται το μοναδικό fashion icon του φετινού διαγωνισμού και όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έκανε σαράντα λεπτά να φτάσει στο orange carpet καθώς οι δημοσιογράφοι την σταματούσαν συνέχεια για να τους κάνει δηλώσεις.

Δείτε την εμφάνιση της Τάμτα στο orange carpet στην gallery που ακολουθεί:

Η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται στο επίκεντρο των δημοσιογράφων των χωρών, καθώς το τραγούδι της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όπως και η ρομαντική της εμφάνιση τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στο orange carpet. Η εκπρόσωπος της χώρας μας κατάφερε να ξεχωρίσει και όλοι κάνουν λόγο για μια διαφορετική εμφάνιση της χώρας μας στην φετινή Eurovision.

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στο opening ceremony στην gallery που ακολουθεί:

Βέβαια, υπήρξαν αλλαγές και απρόοπτα στις εμφανίσεις της Κύπρου και της Ελλάδας στο stage. Μάλιστα, στην τελική πρόβα που θα γίνει πριν τον α’ ημιτελικό η ελληνική αποστολή θα ζητήσει αλλαγές στα πλάνα, καθώς υπάρχουν αρκετά μακρινά κάτι που δεν αναδεικνύει το θεατρικό σκηνικό της εμφάνισής μας .

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved