Eurovision 2019: Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε! Πού δίνει το 12αρι της η Φουρέιρα; (video)
Eurovision

Eurovision 2019: Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε! Πού δίνει το 12αρι της η Φουρέιρα; (video)

Eurovision 2019: Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται από την Κυριακή η Ελένη Φουρέιρα προκειμένου να παραβρεθεί στο opening ceremony της φετινής Eurovision, αλλά και για να κάνει πρόβα για την εμφάνισή της στον α’ ημιτελικό.

Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και όταν μπήκε στο orange carpet όλοι φώναζαν το όνομά της. Mπορεί να τερμάτισε στη δεύτερη θέση πέρυσι, αλλά το «Fuego» έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη και συνεχίζει να τραγουδιέται και να χορεύεται καθώς έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία πανευρωπαϊκά εδώ και έναν χρόνο. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που η Ελένη κλήθηκε να συμμετάσχει στη φετινή ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού και να εμφανιστεί στη σκηνή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι είδε την πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές της τόσο στην Κατερίνα Ντούσκα, όσο και στην Τάμτα.

«Να το ζήσουν όσο περισσότερο γίνεται» είπε και στη συνέχεια τόνισε ότι στηρίζει Ελλάδα, Κύπρο και φυσικά την Αλβανία από όπου και κατάγεται, όμως όπως τόνισετο τραγούδι που θεωρεί το καλύτερο της φετινής Eurovision είναι άλλο.

Δείτε σε ποιο τραγούδι δίνει το 12άρι της η τραγουδίστρια στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved