Eurovision 2019: Η μεγάλη ατυχία της Τάμτα στην πρόβα τζενεράλε - Τι συνέβη; (Vid)
Eurovision

Eurovision 2019: Η μεγάλη ατυχία της Τάμτα στην πρόβα τζενεράλε - Τι συνέβη; (Vid)

Eurovision 2019: Μία ατυχία είχε η Τάμτα την ώρα που ήταν στη σκηνή και έκανε την γενική πρόβα της!

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο Α' ημιτελικός της Eurovision και ανάμεσα στις 17 χώρες διαγωνίζονται η Ελλάδα και η Κύπρος προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρόβα τζενεράλε και η κριτική επιτροπή της κάθε χώρας έδωσε την βαθμολογία της.

Η Τάμτα εμφανίζεται στη σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια και πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές που επίσης είναι ντυμένοι στα μαύρα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν βγάζουν το σακάκι της και εμφανίζεται με ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους. Οι έξι λευκές κολώνες που υπάρχουν στη σκηνή δημιουργούν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνης είναι γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.

Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές στο ρεφρέν, δείχνει την Τάμτα να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο ρεφρέν εμφανίζονται πυροτεχνήματα. Η χορογραφία τελειώνει με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα.

Και μπορεί τα τεχνικά και φωνητικά προβλήματα της Κυπριακής συμμετοχής να λύθηκαν, όμως η Τάμτα είχε ένα μικρό ατύχημα. Η τραγουδίστρια γλίστρησε από τις ψηλές της μπότες και παραλίγο να πέσει σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved