Eurovision 2019: Αυστραλία: Η προσωπική ιστορία πίσω από το τραγούδι (Photos & Video)
Eurovision

Eurovision 2019: Αυστραλία: Η προσωπική ιστορία πίσω από το τραγούδι (Photos & Video)

Eurovision 2019: Εκπρόσωπος της Αυστραλίας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι η Kate Miller-Heidke με το τραγούδι «Zero Gravity».

Το «Zero Gravity» που εκπροσωπεί τη χώρα στον πρώτο ημιτελικό της γιουροβίζιον, είναι ένα τραγούδι οπερατικής ποπ. Η Miller-Heidke έγραψε το τραγούδι μετά την εμπειρία της στη μεταγεννητική κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου της, Ernie, και πώς αισθάνθηκε «χωρίς βαρύτητα» καθώς ανέκτησε τη ψυχική της υγεία.

Η Kate βρέθηκε στο Ισραήλ μετά από τον εθνικό διαγωνισμό. Το τελικό αποτέλεσμα στην Αυστραλία κρίθηκε σε ποσοστό 50% κοινό και 50% κριτική επιτροπή. Όπως είθισται και στις τρεις βραδιές της Eurovision, η κριτική επιτροπή κλήθηκε να ψηφίσει κατά τη διάρκεια του Jury Show που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (η εκπομπή δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά), ενώ το κοινό ψήφισε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Η κούκλα εκπρόσωπος της Αυστραλίας, εμφανίστηκε στη σκηνή της Γιουροβίζιον ντυμένη στα λευκά και με κορώνα στα κατάξανθα μαλλιά της ενώ οι δυο χορεύτριες τις ήταν ντυμένες στα μαύρα.

Στα γραφικά της παρατηρήσαμε εικόνες από το διάστημα και το πιο εντυπωσιακό ήταν όταν στη σκηνή τους είδαμε να υπερίπτανται πάνω από το σχήμα της Γης σε χρωματισμούς μπλε, λευκούς και μαύρους.

Για να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Τι λένε τα προγνωστικά για την Αυστραλία;

Δείτε την εμφάνισή της καρέ – καρέ στη gallery που ακολουθεί

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved