Eurovision 2019 Προγνωστικά: Δεν φαντάζεστε σε τι θέση κατατάσσουν Ελλάδα και Κύπρο! (videos+photos)
Eurovision

Eurovision 2019 Προγνωστικά: Δεν φαντάζεστε σε τι θέση κατατάσσουν Ελλάδα και Κύπρο! (videos+photos)

Eurovision 2019: Αν όντως βγουν αληθινά τα προγνωστικά των στοιχηματικών γραφείων, λίγο πριν τον Α' Ημιτελικό, τότε μιλάμε για θρίαμβο τόσο της Κατερίνας Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι Better Love όσο και της Τάμτα για την Κύπρο με το τραγούδι Replay!

Τόσο η ελληνική αποστολή όσο και η Κυπριακή έδωσαν επί σκηνής χθες το βράδυ στη γενική πρόβα τον καλύτερό τους εαυτό και ήδη έχουν αρχίσει να κερδίζουν τις καρδιές των eurofans οι οποίοι σύμφωνα με τα προγνωστικά των στοιχηματικών γραφείων ανά την Ευρώπη, θέλουν τις δύο χώρες σε πολύ υψηλές θέσεις σε ό,τι αφορά την πρόκρισή τους στον Α' Ημιτελικό της φετινής Eurovision.

Η Κατερίνα Ντούσκα με το ρομαντικό σκηνικό και το ερωτικό τραγούδι κατάφερε να πείσει με την ερμηνευτική της δεινότητα το ευρωπαϊκό κοινό με τη μουσική της πρόταση ενώ και η Τάμτα έχει κερδίσει τους δικούς της φαν.

Η Κατερίνα χθες το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τα άτομα που την πλαισιώνουν και έκανε την τελευταία γενική πρόβα της μαγεύοντας τους πάντες.

Τόσο η σκηνική της παρουσία όσο και οι φωνητικές της ικανότητες έκλεψαν τις εντυπώσεις και σκηνοθετικά πήγε πολύ καλά μιας και στην πρώτη πρόβα είχε κάποια προβλήματα τα οποία όμως φαίνεται πως έχουν λυθεί.

Όσο για την σέξι Τάμτα η οποία πλαισιώνεται από άντρες χορευτές, για ακόμη μία φορά έβγαλε πάνω στη σκηνή όλο το σεξ απίλ της στην τελευταία πρόβα, αν και είχε ένα μικρό ατύχημα καθώς γλίστρησε, χωρίς όμως ευτυχώς να έχει κάποιο ατύχημα.

Παρ' όλα αυτά, Ελλάδα και Κύπρος έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις αφού σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά έχουν κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα τελευταία προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο, λίγο πριν την έναρξη του Α' Ημιτελικού του 64ου διαγωνισμού της Eurovision.

Δείτε την χθεσινή πρόβα τζενεράλε της Κατερίνα Ντούσκα και της Τάμτα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved