Eurovision 2019: Άγιος Μαρίνος: Με βλέψεις για τελικό το ρυθμικό «Say Na Na Na» (Photos & Video)
Eurovision

Eurovision 2019: Άγιος Μαρίνος: Με βλέψεις για τελικό το ρυθμικό «Say Na Na Na» (Photos & Video)

Eurovision 2019: Ο Άγιος Μαρίνος έστειλε στην φετινή Eurovision τον Serhat με το τραγούδι «Say Na Na Na». Ο Άγιος Μαρίνος ήταν η τελευταία χώρα που εμφανίστηκε στην σκηνή του Α' Ημιτελικού της Γιουροβίζιον

Το τραγούδι έχει χαρακτηρισθεί ως «ανοιχτή αγκαλιά στον κόσμο, στους ανθρώπους πέρα από τα σύνορα», ενώ το βίντεο κλιπ έχει γυριστεί σε περιοχές του Αγίου Μαρίνου, της Γαλλίας και της Τουρκίας, καθώς ο Serhat συνεργάζεται με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική.

Στην σκηνή της Γιουροβίζιον του πρώτου ημιτελικού, τον είδαμε πλαισιωμένο από τους χορευτές του, οι οποίοι έκαναν και τα φωνητικά τους ενώ όλοι ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ο Serhat λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Α' ημιτελικού είχε αναφερθεί στις προσδοκίες που έχει από τη φετινή του συμμετοχή στον διαγωνισμό: «Το Say Na Na Na πρέπει να είναι στον τελικό. Δεν νομίζω ότι κάποια χώρα ήρθε εδώ για να νικήσει. Είναι ένας διαγωνισμός! Πιστεύω ότι είμαστε όλοι νικητές σε αυτό το σημείο, επειδή είμαστε οι καλύτεροι στις χώρες μας. Έχω εμπιστοσύνη σε ό, τι κάνω εδώ και αυτό είναι κάτι περισσότερο από αρκετό».

Για να δούμε αν τελικά θα πάει στον τελικό!


Δείτε την εμφάνιση καρέ – καρέ στη gallery που ακολουθεί

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved