Eurovision 2019 Φαβορί: Η Ρωσία τραγουδάει «Scream» (photos- video)
Eurovision

Eurovision 2019 Φαβορί: Η Ρωσία τραγουδάει «Scream» (photos- video)

Eurovision 2019:  Ο Sergey Lazarev, ένα από τα μεγάλα φαβορί,  εκπροσώπησε για δεύτερη φορά μετά το 2016 την πατρίδα του στην φετινή Γιουροβίζιον, διεκδικώντας στον β΄ ημιτελικό ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Το τραγούδι με τίτλο «Scream», σε σύνθεση των Philipp Kirkorov και Δημήτρη Κοντόπουλου και σε στίχους των Sharon Vaughn και Δημήτρη Κοντόπουλου, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, είναι μια δυναμική μπαλάντα, για τη σύνθεση της οποίας επιστρατεύτηκε η Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας.

Η χορογραφία του Φωκά ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ο Ρώσος εκπρόσωπος είχε στο φόντο του, στη σκηνή της Eurovision, καθρέφτες ενώ στα γραφικά απεικονίζονταν ένας έναστρος ουρανός και στη συνέχεια, εμφανίστηκαν και τα 8 ολογράμματα.

Θυμίζουμε πως η δεύτερη πρόβα του δεν είχε πραγματοποιηθεί σωστά και όπως επιθυμούσε ο ίδιος αλλά και η ομάδα του καθώς παρουσιάστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα με το κουτί στο οποίο έμπαινε ο τραγουδιστής καθώς ο μηχανισμός δεν λειτούργησε σωστά. Ευτυχώς ο Ρώσος εκπρόσωπος κατάφερε να ολοκληρώσει την εμφάνισή του δίχως προβλήματα. Θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Ελλάδας και της Κύπρου;

Θα καταφέρει το φαβορί να περάσει στον τελικό; Θα πέσουν μέσα τα προγνωστικά;

Δείτε καρέ καρέ την εμφάνιση στη gallery που ακολουθεί

Δείτε την εμφάνιση της Ρωσίας στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved