Eurovision 2019: Λιθουανία: Μόνος του on stage (photos-video)
Eurovision

Eurovision 2019: Λιθουανία: Μόνος του on stage (photos-video)

Eurovision 2019: Η Λιθουανία εκπροσωπήθηκε στον β ημιτελικό της φετινού διαγωνισμού της Γιουροβίζιον από τον Jurijus Veklenko  και το τραγούδι «Run with the lions», διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Ο γοητευτικός Λιθουανός βγήκε μόνος στη σκηνή της Eurovision, φορώντας σακάκι, μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι.

Το φόντο της σκηνής του ήταν επίσης μαύρο ενώ είδαμε μερικές δεσμίδες φωτός σε χρυσή απόχρωση την ώρα του ρεφραίν. Ο Jurijus Veklenko δεν είχε χορευτές στο πλευρό του ενώ απέδωσε πολύ καλά το τραγουδιστικό μέρος.

Ο Jurijus Veklenko γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1990 στο Klaipėda, τη 3η μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας. Μεγάλωσε μέσα σε μία μουσική οικογένεια ωστόσο αντιλήφθηκε το πάθος του για το τραγούδι και τη μουσική όταν συμμετείχε σε πιο μεγάλη ηλικία (όταν ήταν μαθητής Γυμνασίου) στην εκκλησιαστική χορωδία.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις συμμετοχές του στα δημοφιλή τηλεοπτικά/μουσικά προγράμματα «Lithuania’s Got Talent» και «The Voice of Lithuania». Ο Jurijus αναδείχθηκε νικητής του show “We are one blood” κερδίζοντας το έπαθλο των €10.000! Μέχρι και το 2017 υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Rolikai ωστόσο μετά αποφάσισε να κάνει τα δικά του, solo βήματα. Στα τέλη του 2018, ήρθε σε επαφή με τους Eric Lumiere, Ash Hicklinκαι Pele Loriano και κατέθεσαν τραγούδι για τον Λιθουανικό τελικό για τη Eurovision 2019!

Θα πέσουν μέσα τα προγνωστικά για τη Λιθουανία; Θα καταφέρει να περάσει στον τελικό της Γιουροβίζιον;

Δείτε καρέ καρέ την εμφάνιση στη gallery που ακολουθεί

Δείτε την εμφάνιση της Λιθουανίας στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved