Eurovision 2019: Η αιχμηρή απάντηση της Τάμτα στην σκληρή κριτική των Βρετανών για την εμφάνισή της
Eurovision

Eurovision 2019: Η αιχμηρή απάντηση της Τάμτα στην σκληρή κριτική των Βρετανών για την εμφάνισή της

Eurovision 2019: Η Κύπρος ήταν από τις χώρες του πρώτου ημιτελικού που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σάββατου.

Η Τάμτα τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την σκηνική της παρουσία, που ήταν πολύ σέξι, ενθουσίασε το κοινό.

Η εμφάνιση της όμως θεωρήθηκε προκλητική από την εφημερίδα The Sun , η οποία επιτέθηκε στην τραγουδίστρια.

Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο γράφτηκε στον βρετανικό τύπο.

«Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο επέδειξε τον… καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε σύνδεση με το Τελ Αβίβ μέσα από το δελτίο του Αnt1 και η Τάμτα έδωσε την δική της αιχμηρή απάντηση στην σκληρή κριτική των Βρετανών για την εμφάνισή της.

«Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ποπ τραγουδίστρια που ειδικά η Αγγλία βλέπει με αυτό το συγκεκριμένο look. Εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου, νιώθω πολύ άνετα. Δεν παρουσίασα κάτι παραπάνω από ότι πρέπει. Με ξέρετε πολύ καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στη σκηνή με κορμάκι και δεν βρήκα κανένα λόγο να ντυθώ επιτηδευμένα και με κάτι παραπάνω επειδή πάω στη Eurovision. H χώρα που εκπροσωπώ και η ομάδα μου με στηρίζουν σε ότι έχουμε κάνει και συναποφασίσει και είμαι χαρούμενη. Τώρα το τι γράφει η κάθε εφημερίδα μόνο καλό θα κάνει νομίζω», είπε.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved