Eurovision 2019: Γερμανία: Οι S!sters στη σκηνή του τελικού (Photos & Video)
Eurovision

Eurovision 2019: Γερμανία: Οι S!sters στη σκηνή του τελικού (Photos & Video)

Eurovision 2019: Τελικός: Η Γερμανία εκπροσωπήθηκε στον τελικό της Γιουροβίζιον από τις S!sters και το τραγούδι «Sister», σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Tom Oehler, Marine Kaltenbacher και Thomas Stengaard.

Η Laurita Spinelli και η Carlotta Truman δεν είναι αδερφές αλλά πολύ καλές φίλες. Στην εμφάνιση τους είδαμε την μία να τραγουδά αριστερά, την άλλη στα δεξιά και συναντήθηκαν στην κορυφή της σκηνής κατά το ρεφρέν, ενώ στις οθόνες LED είδαμε να πολλαπλασιάζονται τα πρόσωπά τους.

Μια καλή σκηνική παρουσία. Οι S!sters είναι ένα μουσικό ντουέτο από το Ανόβερο της Γερμανίας. Αποτελούνται από τις Laurita Spinelli και Carlotta Truman.

Η Truman γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1999 και κατάγεται από το Ανόβερο. Έχει ήδη στο ενεργητικό της πέντε Γερμανικά Rock & Pop βραβεία. Η ενασχόληση με τη μουσική ξεκίνησε στα 12 της χρόνια. Το 2014, συμμετείχε στο Papenburg Festival που διοργάνωσε το NDR 2 μαζί με το συγκρότημα Revolverheld.

To φεστιβάλ παρακολούθησαν 25.000 θεατές! Την ίδια χρονιά, ήταν μία εκ των φιναλίστ του talent show “The Voice Kids” της Γερμανίας.

Θα καταφέρουν τελικά να πάρουν την πρωτιά και να αναδειχτούν νικήτριες;

Δείτε την εμφάνιση τον τελικό στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved