Eurovision 2019: Ηνωμένο Βασίλειο: Η μελωδική μπαλάντα «Bigger than us» στον τελικό (photos-video)
Eurovision

Eurovision 2019: Ηνωμένο Βασίλειο: Η μελωδική μπαλάντα «Bigger than us» στον τελικό (photos-video)

Eurovision 2019: Ο Michael Rice και το τραγούδι «Bigger than us» εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στον μουσικό διαγωνισμό με σκοπό τη νίκη.

Το τραγούδι είναι σε σε σύνθεση και στίχους των Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik και Jonas Thander.

Ο Michael Rice είναι μόλις 21 ετών, ενώ το 2014, έλαβε μέρος στο 11ο “The X Factor” αλλά αποχώρησε στη διαδικασία των Bootcamp. Το 2018, συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού του BBC “All Together Now” κερδίζοντας τη πρώτη θέση.

Τον Ιανουάριο του 2019, το BBC ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον εθνικό τελικό της χώρας για τη Eurovision “Eurovision: You Decide” με το τραγούδι “Bigger than us. Τόσο το κοινό όσο και η επιτροπή, επέλεξαν τον Rice στη πρώτη θέση με αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο νεαρός εμφανίστηκε στη σκηνή με σκοτεινό φόντο και καπνούς. Ο Michael φόρεσε μαύρα ρούχα και αθλητικά παπούτσια και στην αρχή φάνηκε το μικρόφωνο και ο τραγουδιστής πλησίασε προς αυτό και ξεκίνησε την ερμηνεία του.

Ο τραγουδιστής ήταν μόνος του επί σκηνής, ενώ μετά την κορύφωση του τραγουδιού βγήκαν από παντού καπνοί και όλα πήραν χρυσαφί χρώμα.

Το κοινό τον χειροκρότησε, καθώς η μελωδική του μπαλάντα φάνηκε πως ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους.

Δείτε την εμφάνιση στον τελικό στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved