Eurovision 2019: Ελβετία: Ενθουσίασε ο Luca Hänni με την ερμηνεία του (Photos & Video)
Eurovision

Eurovision 2019: Ελβετία: Ενθουσίασε ο Luca Hänni με την ερμηνεία του (Photos & Video)

Eurovision 2019: Τελικός: Η Ελβετία, ένα από τα μεγάλα φαβορί, βγήκε τέταρτη στον Β' ημιτελικό της Eurovision και ο Luca Hänni με το τραγούδι «She got me» ενθουσίασε με την ερμηνεία του και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο του τελικού

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με total black look με λευκές ρίγες στο πλάι, πλαισιωμένος από τέσσερις χορευτές με κόκκινα ρούχα.


Το κόκκινο χρώμα κυριάρχησε σε όλη τη σκηνή για την Ελβετία. Ο Luca Hänni έπαιζε πολύ με τον φακό και τα κοντινά πλάνα ήταν πολλά. Άλλωστε, η εμφάνισή του στηρίχτηκε πολύ σε αυτό. Ο Luca Hänni γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1994 στη Βέρνη της Ελβετίας. Είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μοντέλο.

Η καριέρα του στη μουσική ξεκίνησε το 2012, όταν ήταν μόλις 17 ετών, κερδίζοντας τη πρώτη θέση στο talent show “ Deutschland sucht den Superstar” (η γερμανική εκδοχή του American Idol).

Ήταν ο πρώτος μη-Γερμανός νικητής του show καθώς και ο μικρότερος ηλικιακά νικητής στην ιστορία του προγράμματος. Από μικρός, (5 ετών) ο Luca ξεκίνησε να μαθαίνει drums ενώ στη πορεία ακολούθησαν τα μαθήματα πιάνου και φωνητικής κι έκτοτε ακολούθησε μια μεγάλη καριέρα.

Θα καταφέρει τελικά να πάρει την πρωτιά και να αναδειχτεί νικητής;


Δείτε την εμφάνιση στον τελικό στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved