Eurovision 2019: Αυστραλία: Μάγεψε με την... ιπτάμενη εμφάνιση και το σκηνικό (Photos & Vid)
Eurovision

Eurovision 2019: Αυστραλία: Μάγεψε με την... ιπτάμενη εμφάνιση και το σκηνικό (Photos & Vid)

Eurovision 2019 τελικός: Εκπρόσωπος της Αυστραλίας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι η Kate Miller-Heidke με το τραγούδι «Zero Gravity».

Το «Zero Gravity» είναι ένα τραγούδι οπερατικής ποπ και από αουτσάιντερ, έγινε το απόλυτο φαβορί μιας και στα στοιχήματα φιγουράρει στη δεύτερη θέση στην Eurovision 2019.

Η Miller-Heidke έγραψε το τραγούδι μετά την εμπειρία της στη μεταγεννητική κατάθλιψη μετά τη γέννηση του γιου της, Ernie, και πώς αισθάνθηκε «χωρίς βαρύτητα» καθώς ανέκτησε τη ψυχική της υγεία.

Η Kate βρέθηκε στο Ισραήλ μετά από τον εθνικό διαγωνισμό. Το τελικό αποτέλεσμα στην Αυστραλία κρίθηκε σε ποσοστό 50% κοινό και 50% κριτική επιτροπή. Όπως είθισται και στις τρεις βραδιές της Eurovision, η κριτική επιτροπή κλήθηκε να ψηφίσει κατά τη διάρκεια του Jury Show που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (η εκπομπή δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά), ενώ το κοινό ψήφισε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Η Kate εμφανίστηκε στη σκηνή της Γιουροβίζιον ντυμένη στα λευκά και με κορώνα στα κατάξανθα μαλλιά της, ενώ οι δυο χορεύτριες που την πλαισίωναν, ήταν ντυμένες στα μαύρα.

Tα γραφικά, εικόνες από το διάστημα ήταν τόσο εντυπωσιακά και ήταν σαν να έβλεπες τις τρεις γυναίκες να αιωρούνται στο διάστημα χάρη και στα γραφικά. Ο τίτλος, άλλωστε, «Zero Gravity» είναι χαρακτηριστικός!

Θα πέσουν μέσα τα προγνωστικά για την Αυστραλία και θα την δούμε να καταλαμβάνει υψηλή θέση στον τελικό της Eurovision;

Δείτε την εμφάνισή της καρέ – καρέ στη gallery που ακολουθεί και δείτε το video!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved