Eurovision 2019: Παραλίγο... διπλωματικό επεισόδιο όταν οι Ισλανδοί σήκωσαν σημαία της Παλαιστίνης
Eurovision

Eurovision 2019: Παραλίγο... διπλωματικό επεισόδιο όταν οι Ισλανδοί σήκωσαν σημαία της Παλαιστίνης

Eurovision 2019: Αν και η Ισλανδία με την αποστολή της, τους εκκεντρικούς Hatari, δεν τα πήγε και πολύ καλά από άποψη βαθμολογίας χθες στον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον, κατάφερε να προκαλέσει πανικό στον φετινό 64ο διαγωνισμό με την κίνησή της να σηκώσει στην καρδιά του Ισραήλ σημαία της Παλαιστίνης

H μπάντα, στη διάρκεια του σόου, εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα ασημένιο κυκλικό κλουβί στην κορυφή του οποίου βρισκόταν ο ντράμερ του συγκροτήματος και μέσα του ένας χορευτής.

Στο σκηνικό παρακολουθήσαμε σχήματα τροχών με το φόντο να είναι κυρίως σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, ενώ ένα κεφάλι με καρφιά έκανε την εμφάνισή του. Μπροστά στεκόταν ο τραγουδιστής ντυμένος με μαύρα δερμάτινα ρούχα και δίπλα του δυο χορεύτριες ντυμένες αντίστοιχα με άσπρα δερμάτινα ρούχα και μπότες vinyl.

Φλόγες ξεπετάχτηκαν από τη σκηνή και κάποια στιγμή το κλουβί άνοιξε και ο τρίτος του συγκροτήματος μαζί με τον χορευτή που βρισκόταν μέσα στο κλουβί ήρθαν μπροστά στη σκηνή.

Το όλο performance ήταν αρκετά προκλητικό, ενώ τα πυροτεχνήματα έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη νότα εντυπωσιασμού.

Η προκλητικότητα των Ισλανδών όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας η αποστολή γνωρίζοντας πως η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω της, σήκωσε μία παλαιστινιακή σημαία, προκαλώντας πανικό και... εγκεφαλικά στους διοργανωτές. Αμέσως το πλάνο απομακρύνθηκε από εκείνους και πήγε κατευθείαν στους παρουσιαστές, των οποίων η αμηχανία ήταν έκδηλη εκείνη τη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το πρωί υπήρξαν επεισόδια έξω από το εκθεσιακό κέντρο όπου διεξαγόταν ο διαγωνισμός με Παλαιστίνιους να κρατούν πανό και να διαδηλώνουν για τη Λωρίδα της Γάζας.

Δείτε το στιγμιότυπο που προκάλεσε... εγκεφαλικό στους διοργανωτές του διαγωνισμού όταν οι Ισλανδοί σήκωσαν σημαία της Παλαιστίνης.

Δείτε την άβολη -για τους διοργανωτές- στιγμή στο παρακάτω βίντεο

Δείτε την εμφάνιση των Ισλανδών on stage.

Τι συνέβη αμέσως μετά; Άνθρωπος από τον χώρο της διοργάνωσης ζήτησε από την Ισλανδική αποστολή να του παραδώσει τη σημαία των Παλαιστινίων και ένα από τους Ισλανδούς καλλιτέχνες κατέγραψε την όλη αναστάτωση. Δείτε στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved