Συμμετείχε στη Eurovision το 2010 και τον «τσακώσαμε» στις Μαλδίβες!
Eurovision

Συμμετείχε στη Eurovision το 2010 και τον «τσακώσαμε» στις Μαλδίβες!

Eίχε χαρακτηριστεί από τα μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα ως ο πιο sexy χορευτής της δεκαετίας!

Μέλος της ελληνικής αποστολής του 2010, όταν μας είχε εκπροσωπήσει ο Γιώργος Αλκαίος στον διαγωνισμό με το «Όπα».

Είχε «καθηλώσει» τους fan του διαγωνισμού και είχε χαρακτηριστεί από τα μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα ως ο πιο sexy χορευτής της δεκαετίας.
Ο ίδιος ακολούθησε μία τεράστια καριέρα στο χορό και το τραγούδι με συμμετοχές σε σημαντικά μουσικά project πριν επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη την ιατρική.
Ο Ιάκωβος Γκόγκουα, πήγε στον επίγειο παράδεισο του Ινδικού τις Μαλβίδες και το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Άνοιξε την gallery που ακολουθεί

...οι Μαλδίβες αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα 1190 λιλιπούτειων νησιών, τα οποία απλώνονται σε μία τεράστια έκταση του Ινδικού Ωκεανού.

Σίγουρα δεν πρόκειται αποκλειστικά για έναν γαμήλιο προορισμό. Έχεις πολλούς ακόμη λόγους να τις επισκεφτείς: υπέροχα νερά και μοναδικά θέρετρα – κάποια νησάκια είναι αυτούσια resorts–θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω. Εγώ τις επισκέφτηκα κατά τη διάρκεια των γιορτών και πέρασα φανταστικά.

Εκτός, όμως, από τα δημοφιλή bungalows πάνω στην άμμο που, ομολογουμένως, θα σου δώσουν πολλές Instagram ευκαιρίες για αξιομνημόνευτα snapshots και όλες τις ανέσεις που θα μπορούσες να φανταστείς, υπάρχει ακόμη ένα «σενάριο» στο οποίο αξίζει να επενδύσεις χρόνο και αυτό είναι τα local islands.

Πρόκειται για εκείνα τα νησιά στα οποία κατοικούν οι ντόπιοι – συνολικά στα Μαλδίβες κατοικούν περίπου 436,000. Στα local islands, προφανώς, η διαμονή κοστίζει πολύ λιγότερο από τα «resort islands» και μπορείς να ανακαλύψεις την αυθεντική κουλτούρα των ντόπιων και το πώς ζουν πραγματικά.

Εκεί ο χρόνος δεν έχει σημασία, η ζωή κυλάει αργά και οι άνθρωποι πραγματικά απολαμβάνουν το «τώρα». Τις στιγμές που αναρωτιέσαι πού βρίσκονται όλοι, θα διαπιστώσεις πως… ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν: χαλαρώνουν σε μία αιώρα ρεμβάζοντας, διαβάζουν κάποιο βιβλίο ή συζητούν νωχελικά και ευδιάθετα μεταξύ τους.

"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved