Eurovision 2020: Στην τελική ευθεία για την επιλογή καλλιτέχνη (photos)
Eurovision

Eurovision 2020: Στην τελική ευθεία για την επιλογή καλλιτέχνη (photos)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει ξεκινήσει.

Η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ ολοκλήρωσε την εξέταση όλων των υποψηφιοτήτων και παρέδωσε την πρόταση της στη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία και θα κληθεί να την επικυρώσει. Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΡΤ θα καθυστερήσει λόγω του τυπικού μέρους της υπόθεσης: Της υπογραφής των συμβολαίων ανάμεσα στην ΕΡΤ και στον καλλιτέχνη που τελικά θα επιλεγεί.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων που έχει στα χέρια της η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ βρίσκονται τα ονόματα της 18χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη, που εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί, της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του συγκροτήματος των ΟΝΕ με τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου.

Η Λυμπερακάκη, εφόσον τελικά μας εκπροσωπήσει, θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου σε στίχους της Sharon Vaughn. Εν τω μεταξύ, στην ΕΡΤ ετοιμάζεται ειδική εκπομπή για τη Eurovision, η οποία θα βγει στον αέρα περί τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Επικρατέστερος για την παρουσίαση είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved