Eurovision 2020: Άρχισαν τα «μαλλιοτραβήγματα» για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα
Eurovision

Eurovision 2020: Άρχισαν τα «μαλλιοτραβήγματα» για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Eurovision 2020: Υποψήφια δηλώνει ότι η Στεφανία θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ολλανδία, ότι την Παπαδοπούλου την ξέρει από το Survivor ενώ αφήνει αιχμές για την ηλικία των ONE!

Ποιο θα είναι το τραγούδι που θα στείλει η Ελλάδα στην Eurovision;
Οι υποψηφιότητες είναι 4, με τελευταία την Kida Ley η οποία έχει γράψει το δικό της τραγούδι που θέλει να στείλει στη σκηνή της Eurovision στο Rotterdam!

Η Kida Ley έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Open και στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes και άναψε φωτιές με όσα είπε! Μεταξύ άλλων δηλώνει ότι η Στεφανία θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την Ολλανδία, ότι την Παπαδοπούλου την ξέρει από το Survivor ενώ αφήνει αιχμές για την ηλικία των ONE!


«Από μικρή με θυμάμαι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια.
Τον τελευταίο καιρό είμαι σε ένα μεγάλο σχήμα τους Trashformers. Μου αρέσει πάρα πολύ η ξένη μουσική, δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα ελληνόφωνα τραγούδια και γράφω μόνο στα αγγλικά.
Αυτό το κομμάτι το δουλεύω δύο χρόνια, στιχουργικά μπορεί και παραπάνω. Είναι κάτι πολύ εσωτερικό και πολύ όμορφο το οποίο το έχτισα σιγά σιγά.
Η επιτροπή πρέπει να με στείλει στη Eurovision γιατί είμαι μια νέα καλλιτέχνιδα και ένας νέος καλλιτέχνης αξίζει πολύ αυτή την ευκαιρία.

Συμμετοχή για την Eurovission έχουν δηλώσει οι: Στεφανία – ΟΝΕ – Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ποια είναι η γνώμη της για τους ανταγωνιστές της;

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:


Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved