Eurovision 2020: Σάλος με την απόφαση της Σουηδίας να αποκλείσει υποψήφιο εκπρόσωπο στον διαγωνισμό!
Eurovision

Eurovision 2020: Σάλος με την απόφαση της Σουηδίας να αποκλείσει υποψήφιο εκπρόσωπο στον διαγωνισμό!

Eurovision 2020: Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους της διοργάνωσης της βραδιάς για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό τη Σουηδία, μετά την απόφαση των ιθυνόντων να αποκλείσουν υποψήφιο εκπρόσωπο. 

Πιο συγκεκριμένα, η Σουηδική τηλεόραση STV ανακοίνωσε επίσημα πως αποκλείει τον τραγουδιστή Thorsten Flink από το Melodifestivalen 2020, διοργάνωση κατά την οποία επιλέγεται ο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στη σκηνή της μεγάλης βραδιάς.

Ο λόγος είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον καλλιτέχνη περί προπηλακισμού και βανδαλισμού.

O Thorsten Flink επρόκειτο να συμμετάσχει στον 2ο ημιτελικό του Melodifestivalen 2020 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Γκέτεμποργκ με το τραγούδι Miraklernas tid.

O ερμηνευτής αποκλείεται από την όλη διαδικασία, όχι όμως και το τραγούδι που επρόκειτο να παρουσιάσει καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επερχόμενο ημιτελικό θα το ερμηνεύσει ο Jan Johansen ο οποίος και θα αντικαταστήσει τον Thorsten Flink.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 7 τραγούδια που θα παρουσιαστούν το ερχόμενο Σάββατο στο Melodifestivalen 2020 είναι τα παρακάτω:

  1. Klara Hammarström “Nobody”
  2. Jan Johansen – “Miraklernas tid”
  3. Dotter “Bulletproof”
  4. Méndez feat. Alvaro Estrella “Vamos amigos”
  5. Linda Bengtzing “Alla mina sorger”
  6. Paul Rey “Talking in My Sleep”
  7. Anna Bergendahl “Kingdom Come”

Ο Jan Johansen εκπροσώπησε την Σουηδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1995 με το τραγούδι Se på mig, που κατέληξε στην τρίτη θέση με 100 βαθμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved