Eurovision 2020: Είναι επίσημο! Αυτή η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στο Rotterdam!(video)
Eurovision

Eurovision 2020: Είναι επίσημο! Αυτή η τραγουδίστρια θα μας εκπροσωπήσει στο Rotterdam!(video)

Eurovision 2020: Η ΕΡΤ έβαλε τέλος στη φημολογία και ανακοίνωσε ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού!

Η αγωνία για το ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2020 τελείωσε!
Η ΕΡΤ πριν από λίγο μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ανακοίνωσε επίσημα τον εκπρόσωπό της χώρας μας στον φετινό, 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Rotterdam της Ολλανδίας!

Όπως έχει διαρρεύσει εδώ και πολύ καιρό – και σήμερα επιβεβαίωσε η ΕΡΤ- την χώρα μας θα εκπροσωπήσει η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι SUPERG!RL !
Η ΕΡΤ είχε εδώ και πολύ καιρό καταλήξει στο πρόσωπο της Στεφανίας Λυμπερακάκη η οποία γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2002 και έχει γίνει ευρύτερα γνωστή ως Stefania.

Την ανακοίνωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έκανε η Διευθύντρια διεθνών σχέσεων της κρατικής τηλεόρασης Μαρία Κουφοπούλου η οποία μεταξύ άλλων τόνισε:

« Αφού εξετάσαμε δεκάδες προτάσεις και τουλάχιστον 20 απο αυτές τις προτάσεις πληρούσαν πλήρως ή εν μέρει τις προϋποθέσεις για να μας οδηγήσουν στην σκηνή του Rotterdam, ξαφνικά είχαμε αυτή την πρόταση απο μια πολύ σημαντική καλλιτεχνική ομάδα, μια πολύ έμπειρη, μια ομάδα η οποία έχει οδηγήσει υποψηφιότητες σε υψηλές βαθμολογίες και δεν είναι άλλη απο την ομάδα των Arcade με συνθέτη τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό ως create director... Θα ερμηνεύσει ένα pop τραγούδι που ταιριάζει σε αυτό τον διαγωνισμό»

Η Stefania ως πρώην μέλος των "Kisses", εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016 και κατέλαβαν την 8η θέση. Στην ηλικία των 9 ετών, η Λυμπεράκη συμμετείχε στο The Voice Kids της Ολλανδίας.

Μετά από αυτό τραγούδησε στο Kinderen voor Kinderen για δύο χρόνια. Από τότε κυκλοφόρησε τέσσερα σινγκλ. Επίσης έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες στην Ολλανδία.

Η Stefania έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την εμφάνιση της μαζί με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς στα MAD Video Music Awards 2019. Την σύνθεση του τραγουδιού της έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ την χορογραφία ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Δες στην gallery που ακολουθεί ποια είναι η 17χρονη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved