Eurovision 2020: Στεφανία Λυμπερακάκη: Τα σπαστά Ελληνικά και το … Superg!rl (video & photos)
Eurovision

Eurovision 2020: Στεφανία Λυμπερακάκη: Τα σπαστά Ελληνικά και το … Superg!rl (video & photos)

Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη συνάντησε τους δημοσιογράφους και προσπάθησε να μιλήσει Ελληνικά!

Συνάντηση με τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους είχε σήμερα
η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που θα μας εκπροσωπήσει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Rotterdam της Ολλανδίας από τις 12 ως τις 16 Μαΐου.

Η 17χρονη Στεφανία με σπαστά Ελληνικά είπε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους:

«Συνάντησα το Δημήτρη Κοντόπουλο και του είπα μ’ αρέσει πάρα πολύ η Eurovision και θέλω να πάω και μου απάντησε «άμα θέλεις θα κάνουμε ένα demo» και πήγα και τραγούδησα 4 τραγούδια. Όταν άκουσα το Superg!rl είπα wow πολύ ωραίο, καταπληκτικό!

Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα για να δω τους παπούδες μου στην Κρήτη και την Χίο. Μου αρέσει το Ελληνικό φαγητό και μ αρέσει πάρα πολύ ο τραχανάς μόνο από τη γιαγιά μου».

Η Στεφανία Λυμπερακάκη επιστρέφει σήμερα (5/2) στην Ολλανδία όπου θα γυρίσει το videoclip του superg!rl ενώ έχει προγραμματίσει αρκετές εμφανίσεις σε Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης


Η Stefania ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία οκτώ ετών και στα δέκα της χρόνια ξεχώρισε στο δημοφιλές τηλεοπτικό ολλανδικό show «The Voice Kids», διάκριση που της άνοιξε την πόρτα για την εξαιρετική Κρατική Παιδική Χορωδία της Ολλανδίας. Το 2016 εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Eurovision Junior με ερμηνεία που της χάρισε την 8η θέση.

Το πρώτο της single «Stupid Reasons» κυκλοφόρησε το 2018 και έφθασε στην κορυφή (No1) στο Kids Top 20. Toν Μάρτιο του 2019 το δεύτερο single της με τίτλο «Wonder» έγινε το soundtrack της ταινίας κινούμενων σχεδίων «Wonder Park», στην οποία η Stefania χάρισε και τη φωνή της, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το τρίτο της single «Turn Around».

Δες όλα όσα δήλωσε στο video που μετέδωσε η εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα

Δες φωτογραφίες απο τη συνάντηση της Stefania με τους δημοσιογράφους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved