Eurovision

Eurovision 2020: Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία (photos)

Eurovision 2020: Η 26χρονη Αθηνά Μανουκιάν ξεχώρισε μεταξύ 12 καλλιτεχνών στον πρόσφατο εθνικό τελικό της Αρμενίας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα με το τραγούδι «Chains on You»

Μια Ελληνίδα η 26χρονη Αθηνά Μανουκιάν θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2020 που θα γίνει στην Ολλανδία.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Νίκο Βέρτη και την Τάμτα ενώ πριν από δυο χρόνια είχε συμμετάσχει στο Βρετανικό X Factor και είχε εισπράξει κολακευτικά σχόλια από τους Simon Cowell, Robbie Williams και Ayda Field

Το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Αρμενία, το «Chains on You», είναι μια δημιουργία της ίδιας καθώς και του DJ Paco. Πρόκειται για ένα ποπ κομμάτι με R&B στοιχεία.

Η Αθηνά, που μικρή είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τη μουσική, το χορό και το τραγούδι, γεννήθηκε στην Αθήνα από Ελληνοαρμένιο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα.

To 2008 ήταν υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Junior Eurovision με το κομμάτι «Το φιλί της Αφροδίτης».

Το 2011 κυκλοφόρησε το single της «Party like a freak», ενώ ένα χρόνο αργότερα το «I Surrender», το οποίο γνώρισε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Το 2014 ακολούθησε το επόμενο single της «XO», χάρη στο οποίο κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου Αγγλόφωνου Τραγουδιού» στα Βραβεία Pulse της Αρμενίας.

Η Αθηνά Μανουκιάν μίλησε στο Tv Έθνος:

Γιατί επιλέξατε να εκπροσωπήσετε την Αρμενία και όχι την Ελλάδα; Πώς αισθάνεστε γι αυτό; Είστε αισιόδοξη;
Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλές συζητήσεις σχετικά με το να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να γίνει πραγματικότητα. Αισθάνομαι έτοιμη,ενθουσιασμένη και πολύ αισιόδοξη. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτό το αποτέλεσμα Και χαίρομαι πολύ που εκπροσωπώ μια τέτοια χώρα που τόσο πολύ λατρεύω και εκτιμώ.

Η συμμετοχή σας στη Eurovision 2020 ήταν ένα όνειρο σας που εκπληρώθηκε;
Όχι μόνο εκπληρώθηκε. Έμεινε και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.
Γιατί συμμετέχω με ένα τραγούδι το οποίο έχω συνθέσει η ίδια και κάθε στίχος με αντιπροσωπεύει.

Δεν σκεφτήκατε, όμως, ότι αυτό θα ήταν ένα ρίσκο για εσάς;
Δεν θεωρώ ρίσκο να εκπροσωπώ μια χώρα η οποία από πάντα με στήριζε και με στηρίζει και ήδη έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μου. Παρ' όλα αυτά, το ρίσκο ήταν και είναι πάντα πρώτο στη λίστα μου, διότι έτσι πιστεύω πως στο τέλος χτίζεις κάτι που είναι αληθινό και μοναδικό.

Γίνατε γνωστή μέσα από το βρετανικό «X-Factor», όπου και συμμετείχατε. Πώς πήρατε την απόφαση να λάβετε μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;
Όταν σου δίνεται μία ευκαιρία να παρουσιάσεις ένα σόου το οποίο θα το δουν εκατομμύρια άνθρωποι, είναι παραπάνω από τιμητικό να δεχτείς μια τέτοια πρόταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved