Eurovision 2020: Πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας δηλώνει:«Η φετινή συμμετοχή δεν έχει τίποτα Ελληνικό»
Eurovision

Eurovision 2020: Πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας δηλώνει:«Η φετινή συμμετοχή δεν έχει τίποτα Ελληνικό»

Eurovision 2020: «Το πολυπολιτισμικό νομίζουμε ότι είναι όλοι μπάτε σκύλοι αλέστε. Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, μόνο με μπλε, μόνο με κυανόλευκο χρώμα»

«Ηχητικά και στιχουργικά αφορά αυτή την παγκόσμια ποπ κουλτούρα που ακούμε από πολλές χώρες του κόσμου και νομίζω ότι προέρχεται από την Αμερική, δεν είμαι σίγουρος ότι έχει κάτι το Ελληνικό» δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2011 με το Watch my Dance.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, το οποίο λέγεται «Superg!rl» και ερμηνεύει η Stefania, παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου και είναι όλο γραμμένο σε Αγγλικό στίχο.

Η 17χρονη τραγουδίστρια γύρισε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού στη Μαρίνα του Φλοίσβου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Καρύδα.

Η οπτικοποιημένη εκδοχή του κομματιού παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Eurovision: Η αντίστροφη μέτρηση», με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο.

«Το πολυπολιτισμικό το έχουμε παρεξηγήσει στην εποχή μας και νομίζουμε ότι το πολυπολιτισμικό είναι όλοι μπάτε σκύλοι αλέστε παντού και όλοι το ίδιο πράγμα. Το πολυπολιτισμικό είναι η κάθε χώρα να παρουσιάζει ένα μέρος της παράδοσής της» συμπλήρωσε ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος τόνισε: «Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, μόνο με μπλε, μόνο με κυανόλευκο χρώμα»

Δείτε όλα όσα είπε ο Λούκας Γιώρκας στην εκπομπή Ευτυχείτε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved