Eurovision 2020: Ηθοποιός του Alpha πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ της Λυμπερακάκη (Photos)
Eurovision

Eurovision 2020: Ηθοποιός του Alpha πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ της Λυμπερακάκη (Photos)

Eurovision 2020: Ένας από τους πέντε υποψηφίους για το φετινό θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» συμπράττει με τη Στεφανία Λυμπερακάκη στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Supergirl», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Πρόκειται για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, μια φιγούρα πολύ γνώριμη στο τηλεοπτική τοπίο της σεζόν που διανύουμε, καθώς παίζει στην τηλεοπτική σειρά του Αlpha «Έρωτας μετά» δίνοντας σάρκα και οστά στον τηλεοπτικό γιο του Αντώνη Καρυστινού και της Εμιλυ Κολιανδρή.

Ωστόσο η μεγάλη επιτυχία του νεαρού πρωταγωνιστή είναι άλλη, ο ρόλος του Μπίλι στη θεατρική παράσταση «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;».

Για τη συγκεκριμένη ερμηνεία του λοιπόν ο Μιχαήλ διεκδικεί φέτος το βραβείο «Δημήτρης Χορν», το οποίο είναι ο σταυρός που φορούσε κάποτε ο αείμνηστος ηθοποιός, ο οποίος περνά κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο ηθοποιό στον άλλο, συνοδευόμενος από περγαμηνή.

Ώσπου να μάθουμε όμως αν θα είναι ο τυχερός στην εκδήλωση της απονομής, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στο θέατρο «Χορν», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είδε τον εαυτό του να απασχολεί ξαφνικά όλα τα μέσα ενημέρωσης ως παρτενέρ της Στεφανιας Λυμπερακάκη στο επίσημο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Στο βιντεοκλίπ ο Μιχαήλ παίζει τον ρόλο ενός συμμαθητή μου, ο οποίος χρειάζεται βοήθεια!

Το Supergirl εμφανίζεται ξαφνικά και του την προσφέρει» δήλωσε η ίδια, όπως αναφέρει η espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved