Στεφανία Λυμπερακάκη: «Θέλω να κάνω περήφανους τους Έλληνες» (Photos)
Eurovision

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Θέλω να κάνω περήφανους τους Έλληνες» (Photos)

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η ερμηνεύτρια που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.

H νεαρή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν η συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, ενώ ανέφερε με ποια θέση θα είναι ευχαριστημένη.


Η συμμετοχή σας στη Eurovision ήταν ένα όνειρο σας που εκπληρώθηκε;
«Τραγουδούσα από μικρή, έπαιρνα τις βούρτσες μαλλιών της μαμάς μου και τις έκανα μικρόφωνα και της έλεγα ότι αυτό είναι το όνειρο μου, να τραγουδάω. Πήγα στην κρατική χορωδία της Ολλανδίας, στο «Voice Kids», εν τω μεταξύ έβλεπα Εurovision γιατί μου αρέσει πολύ ο διαγωνισμός, τα τραγούδια, τα φώτα, ο χορός - ένα μεγάλο πάρτι. Και έλεγα, ναι, θέλω να είμαι και εγώ εκεί. Οπότε βεβαίως και με τη συμμετοχή μου στη Eurovision ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα και ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και την ΕΡΤ που πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα και έχω αυτήν την ευκαιρία».


Με ποια θέση θα είστε ευχαριστημένη;
«Εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, και η ομάδα μου το ίδιο - εργαζόμαστε για ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να κάνω περήφανους τους Ελληνες. Αλλά για ποια θέση, πού να ξέρω, στη Eurovision όλα είναι πιθανά... Ξέρω ότι θα έχω μαζί μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων και των Ολλανδών».


Το «Superg!rl» πρώτα το ακούσατε και μετά είπατε το «ναι»; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του τραγουδιού;
«Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είχε τέσσερα τραγούδια για μένα. Τα ακούσαμε όλα, όλη η ομάδα και η ΕΡΤ, και πιστεύουμε ότι το ««Superg!rl» είναι για μένα. Οταν το ακούσαμε είπαμε «ναι», αυτό είναι, γιατί μας κέρδισε. Είναι δυναμικό, pop, με ethnic στοιχεία. Το «Superg!rl» μου αρέσει πολύ και με εκφράζει 100%».


Στέλνετε κάποια μηνύματα μέσω του τραγουδιού σας;
«Μπορούμε να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να τα κάνουμε πραγματικότητα, να είμαστε ο εαυτός μας και να είμαστε ευτυχισμένοι. Μπορούμε να είμαστε οι υπερήρωες στη δική μας ζωή και τη δική μας καθημερινότητα».


Το βιντεοκλίπ που πλαισιώνει το τραγούδι και γυρίσατε πρόσφατα, πού εστιάζει και τι περιγράφει;
Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στον Κώστα Καρύδα. Το γύρισμα κράτησε δύο ημέρες και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ολοι θέλαμε να γυρίσουμε ένα πολύ ωραίο βιντεοκλίπ και νομίζω ότι τα καταφέραμε! Ελπίζω να αρέσει σε όλο τον κόσμο τόσο όσο αρέσει και σε εμάς. Στο βιντεοκλίπ μπορείτε να δείτε την ιστορία ενός Supergirl και τι σημαίνει αυτό»


Εκτός από εσάς, ποιοι άλλοι συμμετέχουν στο βιντεοκλίπ του ««Superg!rl»;
«Στο βιντεοκλίπ συμμετέχει ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης και περίπου 80 νέοι από το καλλιτεχνικό λύκειο Γέρακα, τη δραματική σχολή Ιασμος και τη σχολή χορού «Φωκάς Ευαγγελινός». Είχαν όλοι τους μεγάλη υπομονή, είχαν ενθουσιασμό και πρόσφεραν πολλά στο τελικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό και τους ευχαριστώ όλους έναν έναν ξεχωριστά!».


Ποιος είναι ο ρόλος του ηθοποιού Μιχαήλ Ταμπακάκη στο βιντεοκλίπ; Θα είναι μαζί σας και στη σκηνή;
«Στο βιντεοκλίπ ο Μιχαήλ παίζει τον ρόλο ενός συμμαθητή μου ο οποίος χρειάζεται βοήθεια! Το Supergirl εμφανίζεται ξαφνικά και του την προσφέρει. Ο Μιχαήλ δεν θα είναι στη σκηνή στο Ρότερνταμ μαζί μας», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved