Eurovision 2020: Αυτοί είναι οι «αντίπαλοί» μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό! (video+photos)
Eurovision

Eurovision 2020: Αυτοί είναι οι «αντίπαλοί» μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό! (video+photos)

Eurovision 2020: Στις 12, 14 και 16 Μαΐου διεξάγεται ο 65ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού, η μεγάλη γιορτή της μουσικής και ένα από τα πιο αγαπημένα σόου του πλανήτη. 

Απομένουν δηλαδή κάτι παραπάνω από δυο μήνες για να δούμε τη Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί τη χώρα μας φέτος στον διαγωνισμό να ερμηνεύει το τραγούδι της Supergirl!

Η επιλογή της 17χρονης τραγουδίστριας από την Ολλανδία στης οποίας τις φλέβες κυλάει ελληνικό αίμα έγινε από την ΕΡΤ με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ και η πανέμορφη Στεφανία έχει δεσμευτεί πως θα δώσει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό.

Το θέμα είναι όμως, ποιοι είναι οι αντίπαλοί της μέχρι στιγμής και πόσο "δυνατοί" είναι σε σχέση με τη σκηνική παρουσία της Στεφανίας και το τραγούδι με το οποίο θα εμφανιστεί.

https://www.instagram.com/p/B6vEwx0jjuk

Όπως συμβαίνει πάντα, στον διαγωνισμό θα αναδειχθούν τα φαβορί και τα outsiders και η μαγεία του είναι ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή η κάθε χώρα αγωνιά για τη θέση που θα πάρει. Γιατί αλλιώς ψηφίζει το κοινό και αλλιώς η επιτροπή της Eurovision.

Συνήθως δεν συνάδουν εκτός αν το τραγούδι που είναι φαβορί είναι τόσο καλό και ξεχωριστό που είναι... κοινής αποδοχής.

Όπως και να έχει, οι "αντίπαλοι" είναι πολλοί και αρκετά δυνατοί για τη Στεφανία η οποία, ναι μεν πιστεύει στη δική της μουσική πρόταση για τον ερχόμενο Μάιο, όμως όπως και να έχει, η ανασφάλεια υπάρχει.

Ας δούμε λοιπόν ποιος από τους εκπροσώπους των άλλων χωρών θα αποτελέσει απειλή για τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved