Eurovision 2020: Όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο αναβολής της διοργάνωσης λόγω κορωναϊού!
Eurovision

Eurovision 2020: Όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο αναβολής της διοργάνωσης λόγω κορωναϊού!

Eurovision 2020: Ζημιά πολλών εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να προκαλέσει πιθανή ακύρωση ή αναβολή του διαγωνισμού τόσο για το Rotterdam και την Ολλανδία όσο και τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό

Με την Ολλανδία να έχει σήμερα ήδη τον πρώτο νεκρό από τον κορωναϊό και μάλιστα στην πόλη που θα διοργανώσει την Eurovision 2020, το Rotterdam, οι υπεύθυνοι του μουσικού διαγωνισμού εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τις επιλογές που έχουν από τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει!

Η Ολλανδία ανέφερε το πρώτο κρούσμα του ιού στις 27 Φεβρουαρίου και σήμερα δήλωσε ότι έχει ήδη 82 κρούσματα και τον πρώτο θάνατο. Πρόκειται για έναν 86χρονο που ζούσε στο Rotterdam.

Έτσι ο συνδιοργανωτής της Eurovision, το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NPO, δήλωσε ότι οι διοργανωτές θα ακολουθήσουν τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών υγείας προκειμένου να αποφασίσουν ποια μορφή θα λάβει η εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για τις 12-16 Μαΐου. Δεν έδωσε όμως περισσότερες πληροφορίες για το ποια θα μπορούσαν να είναι αυτά τα εναλλακτικά σχέδια!

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision προσελκύει δεκάδες χιλιάδες θεατές από κάθε γωνιά της Ευρώπης και του κόσμου και μια τέτοια συγκέντρωση ανθρώπων σε μια πόλη που ήδη μετράει τον πρώτο νεκρό από τον ιό φαίνεται να προβληματίζει όχι μόνο τους διοργανωτές του διαγωνισμού αλλά και τις αρχές της πόλης!

Μέχρι αυτή τη στιγμή η Ολλανδία έχει αποφύγει να πάρει μέτρα για τον περιορισμό των δημοσίων συναθροίσεων. Οι επόμενες μέρες φαίνεται πως θα είναι κρίσιμες για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision ο οποίος αναμεταδίδεται εκτός από την Ευρώπη, σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό , Αυστραλία και Κίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved