Eurovision 2020: Στον αέρα η διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού εξαιτίας του κορονοϊού
Eurovision

Eurovision 2020: Στον αέρα η διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού εξαιτίας του κορονοϊού

Eurovision 2020: Με τον κορονοϊό να πλήττει την Ευρώπη ο μουσικός φαίνεται πως είναι επί ξύλου κρεμάμενος...

Σχεδόν δύο μήνες πριν από τη διεξα­γωγή της Eurovision 2020, του δημοφιλέστερου ευρωπαϊ­κού διαγωνισμού τραγουδιού, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Rotterdam της Ολλανδίας, o κορονοϊός που «σα­ρώνει» την υφήλιο φαίνεται ν' ανατρέ­πει οποιαδήποτε πλάνα των διοργανω­τών και των συμμετεχόντων.

Η ΕΒU εξέδωσε έκτακτη ανακοί­νωση, στην οποία δεν καθιστά ακόμα σαφές τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τον διαγωνισμό, δηλαδή αν θα ακυρωθεί, θα αναβληθεί ή θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, η γενική διευθύ­ντρια του κρατικού φορέα της Σλοβενίας RTVSLO, Natalija Gorscak αναφέ­ρει:
«Η ΕΒU παρακολουθεί στενά την κατάσταση όσον αφορά την εξάπλω­ση του κορονοϊού και ενημερώνεται, συνεχώς για τις νεότερες συμβουλές και οδηγίες από τον ΠΟΥ και τις εθνι­κές υγειονομικές αρχές. Συνεργαζόμαστε στενά με τους Ολλανδικούς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς ΝΡΟ, ΝOS και ΑVROTROS και τον Δήμο του Rotterdam, για να διερευνήσουμε διά­φορα πιθανά σενάρια γιο τον διαγωνι­σμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Παράλληλα, ο δήμαρχος του Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, δήλωσε δημοσίως ότι επιθυμεί οποιαδήποτε απόφαση παρθεί για ακύρωση ή ανα­βολή του διαγωνισμού τραγουδιού να έχει παρθεί ως τις 5 ή 6 Απριλίου, μέχρι δηλαδή την ημερομηνία που οι διοργα­νωτές σκοπεύουν να αρχίσουν να κα­τασκευάζουν τη σκηνή της Eurovision2020 στο Rotterdam Ahoy , προκειμένου να αποφευ­χθούν άσκοπες εργασίες και έξοδα.

Από την πλευρά της η Στεφανία Λυμπερακάκη,

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved