Κατερίνα Ντούσκα: Η νέα ζωή μετά τη Eurovision: Είναι vocal coach στο Αγγλικό The Final Four!
Eurovision

Κατερίνα Ντούσκα: Η νέα ζωή μετά τη Eurovision: Είναι vocal coach στο Αγγλικό The Final Four!

«Sanctuary» λέγεται το νέο σινγκλ της Κατερί­νας Ντούσκα (Katerine Duska), η πρώτη δηλαδή επίσημη σόλο κυκλοφο­ρία της μετά τη συμμετοχή της στον περυσινό διαγω­νισμό της Eurovision.

Και - όπως φανερώνει ο τίτλος του - αποτελεί πράγματι ένα «ασφαλές καταφύγιο» για τους λάτρεις της εθιστικής, υψηλού επιπέδου ποπ μουσικής. Είχαν βέ­βαια προηγηθεί τους τε­λευταίους μήνες το ντου­έτο «Άνεμος» με τον Leon of Athens, το εντυπωσια­κό βίντεο του οποίου έχει ήδη συγκεντρώσει περισ­σότερα από 250.000 views στο Youtube, αλλά και η συμμετοχή της στο funky (και πολύ ωραίο) τραγούδι του με τίτλο «Communication».

Προς τα τέλη αυτής της δύσκολης χρονιάς η ταλαντούχα τραγουδίστρια θα μας παρουσιάσει, κα­λώς εχόντων των πραγμά­των, ένα ΕΡ με νέα κομμά­τια που θα είναι θεματικό. «Υπάρχει μια κοινή πηγή έμπνευσης, πρόκειται για μια δουλειά που θα λέει μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. Θέλαμε να έχου­με και στον ήχο μια συνο­χή, ωστόσο κάθε τραγού­δι έχει τη δική του ατμό­σφαιρα.

Ιδιαίτερη έμφα­ση έχει δοθεί στην παρα­γωγή, είναι άλλωστε ποπ δίσκος. Συνολικά θα εί­ναι κάπως αφιερωμένος στη δύναμη της νύχτας, είμαι άλλωστε νυχτόβιος τύπος.

Το "Sanctuary" εί­ναι ίσως το μόνο ερωτι­κό κομμάτι και μιλάει για το πώς θα ήθελα εγώ να αποτελέσω το καταφύγιο για κάποιον άνθρωπο, να είμαι βράχος για εκείνον, το στήριγμα του. Έχω δε­χθεί πολλή αγάπη στη ζωή μου, μεγάλη στήριξη, και δεν έχω νιώσει ποτέ μονα­ξιά. Ένιωσα την ανάγκη να ανταποδώσω αυτό το συ­ναίσθημα».

Κάθε μερικούς μήνες θα αποκαλύπτεται και κάποιο νέο τραγούδι. «Χαίρομαι που έχει βγει η δουλειά ακριβώς όπως την ήθε­λα, έχω πλέον γύρω μου τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες, ανθρώπους που εμπιστεύομαι πάρα πολύ και δημιουργούμε μαζί ένα αποτέλεσμα που με εκφράζει πολύ στη δε­δομένη φάση.

Αυτά τα τραγούδια τα δουλεύω τα τελευταία δύο χρόνια». Οι συνεργάτες στους οποίους αναφέρεται είναι ο σκωτσέζικης καταγωγής τρα­γουδοποιός Ντέιβιντ Σνέντον, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Λάνα ντελ Ρέι (στο «National Anthem»), και το νέο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον Λούις Καπάλντι, καθώς και οι παρα­γωγοί της, Ανού Πιλάι και Ντανιέλ Χάιντ.

Από τον πε­ρασμένο Σεπτέμβριο η Κα­τερίνα μοιράζει τον χρό­νο της μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, καταφέρνοντας να κάνει παράλληλα με το γράψιμο και τις ηχογραφήσεις συμμετοχή στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «The Final Four» ως coach φωνητικής.

Πηγή: ΒΗmagazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved