Eurovision: Συναυλίες από το σπίτι! Θα δούμε και την Στεφανία!
Eurovision

Eurovision: Συναυλίες από το σπίτι! Θα δούμε και την Στεφανία!

Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού τραγουδιού η διοργανώτρια αρχή της Eurovision (EBU) προχώρησε στη δημιουργία ενός εναλλακτικού τηλεοπτικού προγράμματος, ευελπιστώντας να βοηθήσει στην ψυχαγωγία των απανταχού Ευρωπαίων κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών που θα προβληθούν μέσω των κοινωνικών της δικτύων (Youtube, Facebook, Twitter, Instagram), αποσκοπώντας να φέρει τη μουσική στα σπίτια όλων μας.

Η όλη πρωτοβουλία με τίτλο: «Eurovision Home Concerts» θα βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή.

Η EBU, σε πρόσφατη ανακοίνωσή της, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των ταξιδιωτικών περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, πολλοί καλλιτέχνες έχουν ακυρώσει τις συναυλίες τους, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίρητη όσο ποτέ στις μέρες μας μια νέα πλατφόρμα, προκειμένου να απολαμβάνουμε τη μουσική που μας αρέσει.

Καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στη φετινή Eurovision καθώς και άλλοι ακόμη που πήραν μέρος σε προηγούμενες διοργανώσεις θα κληθούν να ερμηνεύσουν το δικό τους τραγούδι, καθώς και μια διασκευή από της 65χρονη ιστορία της Eurovision.

Η επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο κάθε καλλιτέχνης θα γίνεται μέσα από τέσσερα τραγούδια, με τον τελικό λόγο να έχει το κοινό το οποίο θα ψηφίζει μέσω ενός poll που θα στέλνει στα social media του διαγωνισμού.

Παρούσα και η Στεφανία...

Το φετινό supergirl της Ελλάδας, η Στεφανία Λυμπερακάκη, θα πάρει μέρος σε μία από τις επόμενες Eurovision Home Concerts, κάτι που και η ίδια περιμένει με ανυπομονησία, καθώς θέλει να έρθει κοντά με όλους τους φίλους του διαγωνισμού.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved